Geelmuyden Kiese

GK og Paal Frisvold inngår samarbeidsavtale

Del

Partnerskapet i Geelmuyden Kiese har besluttet å legge ned selskapets satsing i Brüssel med virkning fra 1/7. I stedet inngår GK en samarbeidsavtale med Paal Frisvold som trer ut av GKs partnerskap fra samme dato. Frisvold har ledet GKs Brüsselsatsing i to år.

Bakgrunnen for beslutningen er at EU-markedet er i stor endring. Dette skyldes dels Brexit, at Europakommisjonen under Junckers ledelse bremser produksjonen av nytt regelverk, og at Kommisjonen også har besluttet avregulering gjennom de såkalte Refit-prosessene.

– I 2016 gikk aktivitetene våre i Brüssel i break-even, sier Geelmuyden, men utviklingen etter påske i år er negativ, og vi ser ingen bedring på mellomlang sikt. Det tar vi konsekvensen av, sier Hans Geelmuyden som er sjef i Geelmuyden Kiese Gruppen. Han takker Paal Frisvold for utrettelig innsats for å gi selskapet fotfeste i EU-hovedstaden. 

– Slik markedsutsiktene er, anbefalte jeg partnerne i GK å skalere ned virksomheten i Brüssel. Selv har jeg bodd i Brüssel siden 1997, og vil fortsette rådgivningsvirksomhet i egen regi, sier Frisvold. 

Geelmuyden Kiese har kontorer i København, Oslo og Stockholm. Selskapet har 150 ansatte. Fremover vil GK bruke alle tilgjengelige investeringsressurser på videre vekst i Danmark, Norge og Sverige. I tillegg er GK representert i 70 markeder, blant annet Brüssel, gjennom samarbeidsavtale med Ketchum. 

Ved spørsmål, vær snill å kontakte Hans Geelmuyden på telefon 902 03 484, eller Paal Frisvold på telefon +32 473 97 87 60 

Om Geelmuyden Kiese Gruppen
Geelmuyden Kiese er i dag Skandinavias største kommunikasjonsbyrå med 150 medarbeidere og kontorer i København, Oslo og Stockholm. Globalt er GK eksklusiv Skandinavisk partner med Ketchum som er verdens 4. største PR-nettverk. 

Om Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese
Geelmuyden Kiese
Sommerrogata 13-15
0255 Oslo

481 88 800http://www.geelmuyden-kiese.no

Følg saker fra Geelmuyden Kiese

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Geelmuyden Kiese på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Geelmuyden Kiese

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom