Geelmuyden Kiese

GK etablerer seg i Brussel

Del

(Oslo, 23. oktober 2015) Paal Frisvold blir partner i Geelmuyden Kiese Gruppen når GK nå overtar Brusselkontorets virksomhet i EU-hovedstaden. Kontoret gir råd til skandinaviske selskaper som er opptatt av å medvirke til ny og bedre politikk og regelverk i EU.

Satser i Brussel: Paal Frisvold (t.v.) og Hans Geelmuyden.
Satser i Brussel: Paal Frisvold (t.v.) og Hans Geelmuyden.

Paal Frisvold har arbeidet i Brussel siden 1997 og etablerte rådgivningsselskapet Brusselkontoret AS i 2001. Frem til 2013 ledet han Bellonas EU-arbeid som bidro til utformingen av EUs energi- og klimapolitikk. Frisvold har også ledet Europabevegelsen i Norge.

Skandinavisk satsning
-Vi samler ikke på land, vi samler på gode folk. Paal har 18 års erfaring fra Brussel, og er den viktigste årsaken til at vi nå satser i Brussel, sier sjef for Geelmuyden Kiese Gruppen Hans Geelmuyden. -Dessuten er det fint å være etablert i et marked hvor de kan uttale firmanavnet riktig, legger han til.

I Brussel foregår det nå omfattende politikkutvikling på områder der Norge og våre naboland har store interesser.[1] Blant annet står energiunionen og sirkulærøkonomien helt sentralt i EUs strategi for de neste fire årene. Her har norske energi- og avfallsinteresser muligheter til å spille en vesentlig rolle. Målet er bl.a. å gjøre energi til EUs femte frihet, sidestilt med varer, tjenester, mennesker og kapital. I tillegg kommer det nye digitale indre marked. Det er rett og slett vanskelig å finne politikkområder i Norge som ikke påvirkes av Brussel. 80% av norsk regulering og lovgivning kan spores til Brussel.

Kondisjon og langsiktighet
GKs store engasjement for å delta i EU-samarbeidet er ifølge Geelmuyden en forutsetning for at GK Brussel skal lykkes. Sett fra København og Stockholm er EU en realitet. Seniorpartner i GK, Gunnar Mathisen har også være en pådriver for satsingen. Mathisen var blant annet med på å forhandle frem EØS-avtalen i sin tid.

- Når GK vedtar å satse, har vi kondisjon og tenker langsiktig. Etablering av kontorene i Stockholm og København har vært krevende prosesser, men nå er vi 45 ansatte i København og 25 i Stockholm. Mange har feilet i Brussel før oss, men vi skal lykkes, sier Geelmuyden.

Kontaktpersoner

Hans Geelmuyden

Senior partner og sjef i Geelmuyden Kiese Gruppen

+47 90 20 34 84

hans.geelmuyden@gknordic.com

Paal Frisvold

Partner i Geelmuyden Kiese Gruppen og daglig leder GK Brussel

+32 473 97 87 60

paal.frisvold@gknordic.com

 

 

 

 

 

[1] http://ec.europa.eu/index_en.htm

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Satser i Brussel: Paal Frisvold (t.v.) og Hans Geelmuyden.
Satser i Brussel: Paal Frisvold (t.v.) og Hans Geelmuyden.
Last ned bilde
GK satser i Brussel. Fra venstre: Paal Frisvold, Gunnar Mathisen og Hans Geelmuyden.
GK satser i Brussel. Fra venstre: Paal Frisvold, Gunnar Mathisen og Hans Geelmuyden.
Last ned bilde

Om Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese
Geelmuyden Kiese
Sommerrogata 13-15
0255 Oslo

481 88 800http://www.geelmuyden-kiese.no
Om GK Med sine 150 ansatte er Geelmuyden Kiese Skandinavias største partnereide kommunikasjonsbyrå. GK ble etablert i 1989 og har fra før kontorer i København, Oslo og Stockholm. Geelmuyden Kiese flytter makt og innflytelse i favør av sine kunder ved hjelp av kommunikasjon. GKs visjon er å arbeide for et åpnere samfunn. Gjennom GKs internasjonale samarbeidspartner Ketchum.Pleon kan byrået kommunisere i mer enn 40 land. Geelmuyden Kiese er medlem av Transparency International og GK Brussel er medlem av EUs Transparency Register.

Følg saker fra Geelmuyden Kiese

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Geelmuyden Kiese på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Geelmuyden Kiese

Flydal og Hedløv - Årets Eksil-GKere10.3.2017 09:17Pressemelding

(Oslo, 10. mars 2017) Den prestisjefylte prisen Årets Eksil-GKer går i år til Henriette Hedløv og Jorunn Flydal, grunnleggerne av Medialounge. Medialounge ble etablert i 2013, og er en plattform som kobler kjøpere og selgere av kvalitetsinnhold for innholdsmarkedsførere og redaksjoner. Kåringen ble kunngjort på Geelmuyden Kieses årlige alumnitreff, 9. mars. Om lag 500 tidligere og nåværende medarbeidere i selskapet har deltatt i kåringen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom