Glass og Fasadeforeningen

Gismervik til Hydro Building Systems

Del

Øyvind Gismervik er ansatt som ny salgsingeniør for varemerket Sapa i Hydro Building Sys-tems.

Øyvind Gismervik.
Øyvind Gismervik.

Gismervik kommer fra en tilsvarende stilling i Sika, hvor han har hatt ansvaret for glass-, vindu- og fasadeprodusenter. Han er 27 år, og er utdannet ingeniør og økonom. Gismervik tiltrer stillingen 1. april 2018.

Landssjef for Hydro Building Systems i Norge, Dag Ove Pettersen, og salgssjef for Sapa, Øystein Havik, er begge svært fornøyde med at Øyvind Gismervik har takket ja til stillingen som salgsingeniør for Sapa.

– Med sin bakgrunn vil Øyvind Gismervik bidra til å styrke Sapa og dermed Hydro Building Systems i det norske markedet, sier Pettersen i en pressemelding i fra Hydro Building Systems.

Nøkkelord

Bilder

Øyvind Gismervik.
Øyvind Gismervik.
Last ned bilde

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Fridtjof Nansens vei 19
0369 Oslo

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg saker fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Glass og Fasadeforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom