MTH AS

Går sammen om nytt selskap for tømrer-tjenester

Del

MTH AS og CBA Fagformidling satser på kunnskap og kompetanse og etablerer ny tømrerbedrift.

Det nystiftede selskapet skal hete TKC Prosjekt, og vil ha fast ansatte tømrere og prosjektledere som tar på seg ulike oppdrag.

TKC Prosjekt startes av MTH og CBA, som skal eie henholdsvis 51 og 49 prosent av det nye selskapet, og vil dra nytte av den brede kompetansen og lange erfaringen som ligger i begge bedriftene.

– Vi ønsker med dette nye selskapet å satse på faste ansatte, som er i tråd med MTHs overordnede strategi. Det sikrer kontinuitet og at vi tar vare på viktig kunnskap, som er en nøkkel for å kunne levere tjenester av høy kvalitet, sier Arvid Engebretsen i MTH.

Kenneth Holter i CBA sier endringer i markedet gjør det riktig å satse på egne ansatte:

– Vi tar på oss mer risiko ved å etablere TKC på denne måten, men vi har enorm tro på egne fagfolk, og er overbevist om at markedet fremover kommer til å etterspørre den forutsigbarheten og kompetansen vi vil bli i stand til å levere, sier Holter.

MTH eier fra før av en rekke virksomheter innen bygg- og rehabilitering, og TKC vil gå inn i porteføljen av selskaper som tilbyr spesialiserte tjenester på prosjektbasis.

Selskapet vil ha rundt 100 ansatte og hovedkontor i Oslo sammen med de andre selskapene i MTH-sfæren.

Kontakter

Om MTH AS

MTH AS
MTH AS
Tvetenveien 44
0666 Oslo

http://www.mthas.no

Om MTH
MTH er en del av AF Gruppen, og eier en rekke spesialiserte selskaper innen rehabilitering og oppussing som til sammen omsetter årlig for over 700 millioner kroner. Selskapene inkluderer Kirkestuen, Thorendahl, SP Lasse Holst, Oslo Prosjektbygg, Storo Blikkenslagerverksted, Oslo Stillasutleie, VD Montasje, Sol-Energi, Fagbetong og TKD.

Om CBA Fagformidling
CBA Fagformidling AS spesialiserer seg innen formidling av alle typer autoriserte og faglærte håndverkere til alle typer stillinger. Selskapet formidler håndverkere på utleiebasis, og bistår med hele eller deler av rekrutteringsprosessen av fast ansatte.

Følg saker fra MTH AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra MTH AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.