Egmont Publishing

Går Pondus i hundene i blad nummer to HUNDre?

Del

Pondusblad nummer 200 er ute, og det med en liten sensasjon. Nemlig stripene som Frode Øverli hadde sett for seg skulle avslutte hele serien. I denne sekvensen blir Jokke og Pondus naboer, og fansen kan glede seg over Frodes kommentar: – Denne utviklingen gir jo stoff for nye striper. Som jeg visstnok skal lage.

I anledning Pondus-blad nummer 200 trekker Frode også de store linjene og lager en remake på Pondus-stripe numero uno. Det skiller utrolige 4908 striper mellom den første stripen og den nye versjonen. Stilen har definitivt forandret seg, men humoren er like suveren! Bladet inneholder også et stort Hjalmar- og Zelda-bilag.

Men denne sommeren kan vi glede deg med at også følgende humor-blader er å finne i en bladhylle nær deg:

Tegnehanne Tenker koffert. Serieskaper Hanne Sigbjørnsen – er etter eget utsagn – like åpen som et kamskjell. Hun lager små gryntelyder og rasler med handleposen i butikken for å få folk til å flytte seg uten å måtte snakke til dem. Da blir det vondt og vanskelig å skulle finne ut av ting som tipsing i USA, vinvalg på franske Michelin-restauranter og kommunikasjon med meksikanske surfeprinser

Nemi Sommerboka her har vi satt sammen serier fra den lyse årstiden. Vi gir deg Raga Rockers’ «Hun er fri» i Lise Myhres flotte strek, her er teltturer med kjempeinsekter på jakt etter blod og stygge pek man kan gjøre ved å «tegne» med solkrem. Også den lange historien «Fri og Grusom», er med i boka. Og her gjør selveste Mr. Alice Cooper en gjesteopptreden.

Hjalmar er tilbake med et tegneseriealbum som hedrer og heier på Pappa! For pappaer må tåle en hel del snubling og klarer ikke alltid å lande på beina. Men telemarknedslagene kommer etterhvert, det kan seriepappa Nils Axle Kanten love! Albumet byr likevel stort sett på snubling ...

Rutetid nr 3 har vi vært veldig spente på å utgi. Det inneholder nemlig et 16 siders forseglet superstøtende krenkorama-bilag, til skjendsel og sjokk for selv de mest hardhudete lesere. Hvis du ikke blir støtt av minst én av vitsene i dette bilaget, er det sannsynligvis noe galt med deg!

I sommerutgaven av Lunch funderer kontorplageren Kjell over hvorfor kollegene er så opptatt av «Game of Thrones».  Kjell mener fantasyserien minner om «Hotel Cæsar møter Rambo møter Hakkebakkeskogen», men uvegerlig dras han inn i George R. R. Martins dramatiske univers. Bladet slår på stortrommen og har vedlagt et eget bilag av Ellen Ekmans’ serie Lille Berlin.

Nemis store sommernummer handler om ting, folk eller hendelser som gjør oss glade. Serieskaper Lise Myhre trekker blant annet fram at i Boston har noen skrevet poesi på fortauene med vannavstøtende maling, og diktene kan derfor KUN leses når det regner. Ellers er det store endringer på gang i livet til Nemi og vennene hennes, og bladet introduserer noen helt nye biserier.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Egmont Publishing

Egmont Publishing
Egmont Publishing
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmontpublishing.no

Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Egmont Publishing er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6200 ansatte og aktivitet i 30 land. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film og kinodrift. Egmont er en stiftelse som omsetter for 14,5 milliarder NOK og deler årlig ut over 120 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra Egmont Publishing

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Egmont Publishing på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Egmont Publishing

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom