Gabler

Gabler er kandidat til EY Entrepreneur Of The Year

Del

EY (Ernst & Young) gjennomgår hvert år samtlige norske aksjeselskaper i jakten på Norges beste vekstskaper.

Olav Rune Øverland og Tor Sydnes mottar utmerkeslen
Olav Rune Øverland og Tor Sydnes mottar utmerkeslen

Etter regionsfinalen i Bergen torsdag er to kandidater klare for nasjonal finale. Til sammen går tolv av de aller beste kandidatene i landet videre til den nasjonale finalen i Oslo tirsdag 29. november. Den nasjonale vinneren representerer deretter Norge på den internasjonale finalen i Monaco sommeren 2017.

– Vi ønsker å fremheve og inspirere personer som utstyrt med en forretningsidé satser kapital og karriere på å skape varige verdier og arbeidsplasser hele samfunnet har nytte av, sier Ina K. Rosenberg, ansvarlig for EY Entrepreneur Of The Year (EOY) i Region Vest; Hordaland og Sogn og Fjordane.

EY fant i alt 377 aktuelle selskaper som tilfredsstilte kriteriene i Hordaland og Sogn og Fjordane. Lederne for åtte av disse ble nominert til regionsfinalen i Vest, som fant sted på Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen torsdag.

Gabler ble sammen med Melin Holding AS, et av eierselskapene til Helseinnovasjon AS kåret til vestlandets kandidater til landsfinalen.

Gabler er Norges ledende kompetansebedrift innen pensjon, investeringer og forsikringsmegling. Blant selskapets kunder er nærmere 60 pensjonskasser, flere av Norges største finansinstitusjoner, kommuner, energiselskaper og stiftelser.

I 2000 startet Olav Rune Øverland og Tor Sydnes selskapet som syv år senere fusjonerte med Gabler. I dag arbeider de som konsernsjef og konserndirektør for Gabler. De har jobbet tett sammen i mange år og utfyller hverandre - mens Tor er en faglig sterk ressurs som holder i de store kundeprosessene, er Olav visjonæren med strategiske initiativ som drives av forretningsutvikling.

Gabler har i dag nær 28 milliarder i investeringer direkte hos kapitalforvalterne globalt, og mer enn 70 milliarder som de overvåker og følger opp for kunder.

– Dette er femtende året på rad vi kårer den aller beste vekstskaperen. Norge trenger folk som dette for å skape et levedyktig og lønnsomt arbeidsliv. Med EY Entrepreneur Of The Year ønsker vi å løfte frem disse hverdagsheltene, som ofte legger inn usedvanlig mye arbeid for å skape usedvanlige resultater, sier Rosenberg.

Kontakter

Bilder

Olav Rune Øverland og Tor Sydnes mottar utmerkeslen
Olav Rune Øverland og Tor Sydnes mottar utmerkeslen
Last ned bilde

Om Gabler

Gabler
Gabler
Henrik Ibsens gate 100
0255 Oslo

24 13 07 00http://www.gabler.no

Gabler leverer resultater og skaper muligheter gjennom vår kompetanse innen pensjon, investering og forsikring.

Gabler er en kompetansebedrift innen områdene pensjon, investeringer og forsikring. Våre kunder består av rundt 60 pensjonskasser, flere av Norges største finansinstitusjoner og virksomheter, kommuner og energiselskaper, stiftelser og investeringsselskaper. Fra starten i 1988 har vi vokst til over 115 ansatte, har over 200 millioner kroner i omsetning og leverer gode resultater for både kunde og eiere.

Følg saker fra Gabler

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Gabler på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Gabler

Grønne investeringer: Keiserens nye klær eller godt tiltak?6.3.2017 14:05Aktuelt

Gabler er skeptisk til en del av markedsføringen av grønne investeringer. Samtidig arbeider vi hardt for bærekraftige investeringer, og vi mener at vi har oppnådd gode resultater av innsatsen. Gabler har vært pådriver for at allerede etablerte dyktige kapitalforvaltere skal starte fond som skal følge ekskluderingslisten til Oljefondet. Det er nå plassert mange milliarder i disse fondene. Vi mener denne metode gir mest bærekraft i forhold til innsatsen, og samtidig bedre avkastning. Ekskluderingsmetoden Statens Pensjonsfond Utland (SPU) har utviklet sin metode for etiske og miljømessige investeringer. Den er anerkjent og gir resultater. Den er også målbar og således et godt verktøy. Spesielt nå blir den miljømessige effekten god fordi industrielt kull er kommet på ekskluderingslisten. Ekskludering kan synes som en passiv tilnærming, men etikkrådet som utarbeider ekskluderingslisten arbeider svært aktivt og gjør mye «usynlig» arbeid. Ekskludering er siste utvei når andre virkemidler har

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom