Gabler

Gabler AS kjøper R&Q Triton AS

Del

Vi meddeler at Gabler AS kjøper R&Q Triton AS. Det nye selskapet skal hete Gabler Triton AS, og overtakelsen fant sted pr. 28. juni.

GABLERS KONSERNSJEF OLAV RUNE ØVERLAND ER TILFREDS MED DE MULIGHETENE SOM LIGGER I OPPKJØPET AV TRITON. (Foto:  Thomas Brun / NTB scanpix)
GABLERS KONSERNSJEF OLAV RUNE ØVERLAND ER TILFREDS MED DE MULIGHETENE SOM LIGGER I OPPKJØPET AV TRITON. (Foto: Thomas Brun / NTB scanpix)

- Kjøpet av R&Q Triton AS er en del av vår strategi for å styrke vår kompetanse og evne til å betjene kunder innenfor forsikringstjenester, understreker Øverland. 

- Tritons tjenestetilbud er nært beslektet med dagens virksomhet i Gabler, og våre kunder vil bli ivaretatt på en solid og trygg måte i fremtiden, uttaler Phil Knight, Managing Director i R&Q Triton AS. R&Q Triton AS har i dag 11 kompetente medarbeidere som blir med videre.

Gabler er en kompetansebedrift innen områdene pensjon, investeringer og forsikring. Virksomhetens kunder består av mange pensjonskasser, flere av Norges største finansinstitusjoner og virksomheter, kommuner og energiselskaper, stiftelser og investeringsselskaper. Fra starten i 1988 har Gabler vokst til mer enn 110 ansatte, hadde 207 millioner kroner i omsetning i 2016 og leverer gode resultater for både kunder og eiere.

- Vi utvikler oss i et pensjons-, investerings- og forsikringsmarked i konstant endring, og gjennom å fokusere på våre kompetanseområder bygger vi en organisasjon som skal være en attraktiv arbeidsplass til beste for våre kunder, uttaler konsernsjef Olav Rune Øverland.

Nøkkelord

Kontakter

Finansdirektør Aksel Bjerkvik, aksel.bjerkvik@gabler.no mobil 900 40 89299

Bilder

GABLERS KONSERNSJEF OLAV RUNE ØVERLAND ER TILFREDS MED DE MULIGHETENE SOM LIGGER I OPPKJØPET AV TRITON. (Foto:  Thomas Brun / NTB scanpix)
GABLERS KONSERNSJEF OLAV RUNE ØVERLAND ER TILFREDS MED DE MULIGHETENE SOM LIGGER I OPPKJØPET AV TRITON. (Foto: Thomas Brun / NTB scanpix)
Last ned bilde

Om Gabler

Gabler
Gabler
Henrik Ibsens gate 100
0255 Oslo

24 13 07 00http://www.gabler.no

Gabler leverer resultater og skaper muligheter gjennom vår kompetanse innen pensjon, investering og forsikring.

Gabler er en kompetansebedrift innen områdene pensjon, investeringer og forsikring. Våre kunder består av rundt 60 pensjonskasser, flere av Norges største finansinstitusjoner og virksomheter, kommuner og energiselskaper, stiftelser og investeringsselskaper. Fra starten i 1988 har vi vokst til over 115 ansatte, har over 200 millioner kroner i omsetning og leverer gode resultater for både kunde og eiere.

Følg saker fra Gabler

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Gabler på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Gabler

Grønne investeringer: Keiserens nye klær eller godt tiltak?6.3.2017 14:05Aktuelt

Gabler er skeptisk til en del av markedsføringen av grønne investeringer. Samtidig arbeider vi hardt for bærekraftige investeringer, og vi mener at vi har oppnådd gode resultater av innsatsen. Gabler har vært pådriver for at allerede etablerte dyktige kapitalforvaltere skal starte fond som skal følge ekskluderingslisten til Oljefondet. Det er nå plassert mange milliarder i disse fondene. Vi mener denne metode gir mest bærekraft i forhold til innsatsen, og samtidig bedre avkastning. Ekskluderingsmetoden Statens Pensjonsfond Utland (SPU) har utviklet sin metode for etiske og miljømessige investeringer. Den er anerkjent og gir resultater. Den er også målbar og således et godt verktøy. Spesielt nå blir den miljømessige effekten god fordi industrielt kull er kommet på ekskluderingslisten. Ekskludering kan synes som en passiv tilnærming, men etikkrådet som utarbeider ekskluderingslisten arbeider svært aktivt og gjør mye «usynlig» arbeid. Ekskludering er siste utvei når andre virkemidler har

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom