NOKAS

Fusjon mellom Nokas Skadedyrkontroll AS og KRAM Eiendomsservice AS.

Del

Nokas Skadedyrkontroll AS etablerer seg i Hordaland gjennom en fusjon og overtakelse av KRAM Eiendomsservice AS. Nokas Skadedyrkontroll AS vil være overtagende selskap.

Kenneth Ervik, daglig leder i Nokas Skadedyrkontroll
Kenneth Ervik, daglig leder i Nokas Skadedyrkontroll

KRAM Eiendomsservice er dyktige på rehabilitering og vedlikehold av bygg og eiendom, og har i tillegg egen avdeling for skadedyrkontroll. Daglig leder Kjell-Rune Sivertsen har forebygget og bekjempet skadedyr siden 1983 og har dermed over 30 års erfaring.

Kenneth Ervik, daglig leder i Nokas Skadedyrkontroll AS sier:

- Fusjonen styrker selskapet og øker vår tilstedeværelse i Hordaland. Fusjonen gjør oss også i stand til å bli en foretrukket leverandør på det norske marked, med faglig dyktige medarbeidere i alle ledd. Vi er derfor veldig glade for at en så erfaren og dyktig fagmann som Kjell-Rune Sivertsen blir avdelingsleder for vår nye avdeling i vest.

Nokas Skadedyrkontroll er landsdekkende og tilbyr tjenester innen skadedyrkontroll, matvaretrygghet og innemiljø til bedrifter, offentlige etater og privatpersoner.
Nokas skadedyrkontroll eies delvis av Nokas konsernet som i dag har virksomheter i Norge, Sverige og Danmark.

Nøkkelord

Kontakter

For flere opplysninger, kontakt:

Daglig leder Nokas Skadedyrkontroll, Kenneth Ervik , tlf. 915 45 511, epost: ke@nokas-skadedyr.no
Daglig leder Kram Eiendomsservice, Kjell-Rune Sivertsen, tlf. 90227788, epost: kjell@kramas.no

Bilder

Kenneth Ervik, daglig leder i Nokas Skadedyrkontroll
Kenneth Ervik, daglig leder i Nokas Skadedyrkontroll
Last ned bilde

Om NOKAS

NOKAS
NOKAS
Træleborgodden 6
3112 Tønsberg

02580http://www.nokas.no

Nokas er et ledende sikkerhetskonsern med virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet ble etablert i 1987 og forventer i 2017 en omsetning på ca. NOK 4,6 milliarder. Nokas konsernet har ca. 9000 medarbeidere fordelt på 3 divisjoner: Cash Handling, Security og Systems. Vi leverer sikkerhets- og kontanthåndteringsløsninger til kunder i hele Norden. Som totalleverandør spenner våre leveranser seg fra vakttjenester, tekniske sikkerhetsløsninger, industri- og sikkerhetsberedskap til verdi- og kontanthåndtering.

Følg saker fra NOKAS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NOKAS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NOKAS

Tror på ytterligere vekst i Finland etter beslutning i det finske finanstilsynet30.1.2018 10:40Pressemelding

Med virkning fra januar 2016, endret det finske finanstilsynet reglene, hvor bankene tidligere kunne ta høyere gebyrer ved uttak på Nokas sine minibanker enn det bankenes eget selskap Automatia gjorde. Regelendringen åpnet det finske kontanthåndteringsmarkedet for Nokas, som på dette tidspunkt hadde rundt 50 minibanker utplassert i Finland. Etter at Nokas i fjor vant kontrakten med S-Group om utplassering av 350 minibanker, klaget bankene inn regelendringen. Nå har bankene fått avslag, etter at saken også har vært oppe til diskusjon i det finske parlamentet. - Nå tror vi på ytterligere vekst, sier konsernsjef Heine Wang i Nokas.

Spennende muligheter for Nokas i Danmark etter beslutning i det danske Konkurrancerådet8.1.2018 14:13Pressemelding

I fjor solgte en gruppe danske banker Bankernes Kontantservice (BKS) virksomheten til Loomis. Med på kjøpet fikk Loomis en klausul som forpliktet bankene til å fortsette å kjøpe verdihåndteringstjenester av Loomis i 3 år og fem måneder. Nå har en nylig beslutning i det danske Konkurrancerådet opphevet denne klausulen. - Dette åpner det danske markedet og er den beste julegaven vi kunne fått, sier en fornøyd Nokas Danmark direktør, Peter Junge.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom