NOKAS

Fusjon mellom Nokas Skadedyrkontroll AS og KRAM Eiendomsservice AS.

4.7.2016 11:14 | NOKAS

Del

Nokas Skadedyrkontroll AS etablerer seg i Hordaland gjennom en fusjon og overtakelse av KRAM Eiendomsservice AS. Nokas Skadedyrkontroll AS vil være overtagende selskap.

Kenneth Ervik, daglig leder i Nokas Skadedyrkontroll
Kenneth Ervik, daglig leder i Nokas Skadedyrkontroll

KRAM Eiendomsservice er dyktige på rehabilitering og vedlikehold av bygg og eiendom, og har i tillegg egen avdeling for skadedyrkontroll. Daglig leder Kjell-Rune Sivertsen har forebygget og bekjempet skadedyr siden 1983 og har dermed over 30 års erfaring.

Kenneth Ervik, daglig leder i Nokas Skadedyrkontroll AS sier:

- Fusjonen styrker selskapet og øker vår tilstedeværelse i Hordaland. Fusjonen gjør oss også i stand til å bli en foretrukket leverandør på det norske marked, med faglig dyktige medarbeidere i alle ledd. Vi er derfor veldig glade for at en så erfaren og dyktig fagmann som Kjell-Rune Sivertsen blir avdelingsleder for vår nye avdeling i vest.

Nokas Skadedyrkontroll er landsdekkende og tilbyr tjenester innen skadedyrkontroll, matvaretrygghet og innemiljø til bedrifter, offentlige etater og privatpersoner.
Nokas skadedyrkontroll eies delvis av Nokas konsernet som i dag har virksomheter i Norge, Sverige og Danmark.

Nøkkelord

Kontakter

For flere opplysninger, kontakt:

Daglig leder Nokas Skadedyrkontroll, Kenneth Ervik , tlf. 915 45 511, epost: ke@nokas-skadedyr.no
Daglig leder Kram Eiendomsservice, Kjell-Rune Sivertsen, tlf. 90227788, epost: kjell@kramas.no

Bilder

Kenneth Ervik, daglig leder i Nokas Skadedyrkontroll
Kenneth Ervik, daglig leder i Nokas Skadedyrkontroll
Last ned bilde

Om NOKAS

NOKAS
NOKAS
Træleborgodden 6
3112 Tønsberg

02580http://www.nokas.no

Nokas er et ledende sikkerhetskonsern med virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet ble etablert i 1987 og forventer i 2017 en omsetning på ca. NOK 4,6 milliarder. Nokas konsernet har ca. 9000 medarbeidere fordelt på 3 divisjoner: Cash Handling, Security og Systems. Vi leverer sikkerhets- og kontanthåndteringsløsninger til kunder i hele Norden. Som totalleverandør spenner våre leveranser seg fra vakttjenester, tekniske sikkerhetsløsninger, industri- og sikkerhetsberedskap til verdi- og kontanthåndtering.

Følg saker fra NOKAS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NOKAS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NOKAS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom