Fruktprodusenten Salico AB tilbakekaller pakker med ferdigskivede epler

Del

Fruktprodusenten Salico AB tilbakekaller pakker med ferdigskivede epler etter funn av metallbit fra produksjonen ved deres anlegg i Sverige. Det omfatter produkter som selges ved McDonald's i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Tilbakekallingen er av preventiv art, og det er ikke meldt om noen skader på personer. Dersom kunder besitter pakker med ferdigskivede epler med best-før datoene: 23.8., 24.8., 25.8. eller 26.8., ber vi om at kunder leverer disse inn til sin nærmerste McDonald's-restaurant eller kaster disse. McDonald's har varslet Mattilsynet om saken.

For mer informasjon, vennligst se distribuert pressemelding fra Salico AB her.

Kontakter

Bilder

Om McDonald's Norge

McDonald's Norge
Storgata 15
0155 Oslo

815 56 000http://www.mcdonalds.no

McDonald's er en av Norges største restaurantkjeder, med 72 restauranter, og en årlig omsetning på over 1,5 milliarder kroner. Restaurantene strekker seg fra Kristiansand i Vest-Agder, til Steinkjer i Nord-Trøndelag.

Vi har over 2.500 medarbeidere, og er i 2017 kåret til Norges tredje beste arbeidsplass blant store bedrifter. Vi motok også hederspris for mangfold og inkludering av Great Place To Work. En stor andel av våre medarbeidere er unge mennesker. Dette gjør oss til en av Norges største og beste arbeidsgivere for ungdom. Våre medarbeidere er også en etnisk og kulturell smeltedigel; over 80 kulturer er representert, noe som skaper et spennende og energisk arbeidsmiljø.

Følg saker fra McDonald's Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra McDonald's Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra McDonald's Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom