NBBL - Norske Boligbyggelag

Frokostmøte 28.8: Slik utvikler boligmarkedet seg

Del

Senker høstmørket seg over boligmarkedet? Prognosesenteret og NBBL inviterer til frokostmøte 28.8 om utviklingen boligmarkedet på Høyres hus.

Her vil sjeføkonom Nejra Macic i Prognosesenteret og makroøkonom Christian Frengstad Bjerknes i NBBL presentere ferske tall som gir oss svar på høstens utvikling i boligmarkedet.

Boligmarkedet vil preges av eldrebølgen, økt sentralisering og lavere befolkningsvekst. Nejra Macic går gjennom en fersk analyse om boligbehovet, basert på SSBs nye befolkningsframskriving, og betydningen for boligprisene.

Christian Frengstad Bjerknes presenterer NBBLs Boligmarkedsbarometer. Det måler folks forventninger til boligprisene, renteutvikling og arbeidsmarkedet. Undersøkelsen gjennomføres i samarbeid med Opinion AS.

PROGRAM:

07:30 – Frokost

08:00 – Velkommen

08.05 – Hvordan påvirkes boligbehovet av ny befolkningsframskriving? Nejra Macic, Prognosesenteret

08.25 – Hva sier Boligmarkedsbarometeret om folks forventninger til boligmarkedet?
Christian Frengstad Bjerknes, NBBL

08.45 – Samtale mellom Nejra Macic og Christian Frengstad Bjerknes

09.00 – Slutt

Det er også mulig å følge frokostmøte live her (sendingen starter 28.8 kl.8)

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om NBBL - Norske Boligbyggelag

NBBL - Norske Boligbyggelag
NBBL - Norske Boligbyggelag
PB 452 Sentrum
0104 Oslo

http://www.nbbl.no

Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL) er interesseorganisasjonen for boligbyggelag. 41 boligbyggelag er tilsluttet NBBL. Boligbyggelagene har 1.020.000 medlemmer og forvalter omlag 510.000 boliger i over 12.700 boligselskap over hele landet. 

Følg saker fra NBBL - Norske Boligbyggelag

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NBBL - Norske Boligbyggelag på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NBBL - Norske Boligbyggelag

Presseinvitasjon til NBBLs boligpolitiske konferanse 13. juni11.6.2019 10:59:19 CESTPresseinvitasjon

Hva ligger i begrepet om en sosial og økonomisk bærekraftig boligpolitikk? På årets boligpolitiske konferanse er temaet bærekraftig boligpolitikk, og vi skal stille noen fundamentale spørsmål rundt dette. Svarene på disse vil kunne si oss om norsk økonomi og næringsliv er klare for omstillingen vi står ovenfor når det kommer til fremtidens boligbehov og -marked, teknologi, klima og miljø.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom