Posten Norge

Frimerkelansering med trestjerners servering

Del

I februar fikk Maaemo tre stjerner i Michelinguiden. Nå skal restauranten ut på hundretusener av frimerker. Det samme skal Hurtigruten, som med sine 11 skip er Norges største restaurant. Begge er eksponenter for et nytt norsk kjøkken.

I den forbindelse inviterer Posten Norge til presselansering mandag 11. april klokken 12.00  hos  Maaemo, Schweigaards gate 13 B i Oslo.

Av hensyn til servering ber vi om påmelding innen fredag 8. april klokken 12.00.

Vi ber om at påmelding skjer til Jørn Michalsen på epost jorn.michalsen@posten.no

Han kan også kontaktes på telefon 91345748.

Kontakter

Om Posten Norge

Posten Norge
Posten Norge
Biskop Gunnerusgate 14
0185 Oslo

23 14 90 00http://www.postennorge.no

Posten Norge AS er et nordisk post- og logistikkonsern som utvikler og leverer helhetlige løsninger innenfor post, kommunikasjon og logistikk, med Norden som hjemmemarked. Konsernet møter markedet med to merkevarer, Posten og Bring: Posten kjennetegner tilbudet til privatkunden, postkontornettet og den daglige postdistribusjonen til hele det norske folk. Bring retter seg mot bedriftskunder innen post og logistikk i Norden, og består av spesialister med spisskompetanse innenfor hvert sitt område.

Følg saker fra Posten Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Posten Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Posten Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom