Frende Forsikring

Frende satser i Møre og Romsdal

Del

Sparebankeide Frende Forsikring etablerer seg i Ålesund, og tilfører 10 nye arbeidsplasser til regionen i løpet av et års tid.

Starter opp i Ålesund. Daglig leder Svein Malmedal, Abigail Panganiban og Theresa Bjørnhaug i Frende Forsikring Salgssenter Ålesund.
Starter opp i Ålesund. Daglig leder Svein Malmedal, Abigail Panganiban og Theresa Bjørnhaug i Frende Forsikring Salgssenter Ålesund.

Der andre legger ned, bygger Frende opp. I juni åpner forsikringsselskapet nytt salgssenter i Keiser Wilhelmsgate 24-26 i Ålesund. Herfra skal de betjene hele fylket. De tre første ansatte er allerede på plass, og de har ambisjon om å vokse. 

Ny daglig leder for salgssenteret er Svein Malmedal, som inntil nylig var leder for Nord-Vestlandet i Gjensidige. Sunnmøringen får følge av to kolleger over til Frende, Theresa Bjørnhaug og Abigail Panganiban.

Utfordrer konkurrentene
- Det er alltid til det beste for kunden, når de store, tunge konkurrentene blir utfordret, mener Svein Malmedal. Salgssenteret han leder drives av Fix Forsikring AS som er franchisetaker i Frende.

- Vi har inngått et samarbeid med en partner vi er sikker på vil lykkes svært godt sammen med Frende i årene som kommer. Nå skal vi ta markedsandeler i et nytt område for Frende, sier salgs- og markedsdirektør i Frende, Erik Bjordal.

- Mange setter pris på å få et lokalkontor å forholde seg til. Dette er en service som betyr mye, mange har kun telefonkontakt med forsikringsselskapet sitt i dag, sier Bjordal.

- Her kan de komme inn på kontoret, eller avtale at vi kommer hjem til dem og ser på papirene sammen, slik at de vet de er riktig forsikret, forteller Svein Malmedal.

Bygger opp
Rådgiverne i Ålesund har kompetanse på både skade- og livsforsikring, privat og næring. Svein Malmedal har jobbet innen forsikring, bank og finans siden 2001, enten som rådgiver, banksjef eller leder. Samarbeidspartnere kunne han velge på øverste hylle, og øverst på listen sto Frende.

- Etter planen tilfører samarbeidet mellom Frende og Fix Forsikring regionen inntil 10 årsverk i løpet av neste år, sier salgs- og markedsdirektør i Frende, Erik Bjordal.

Eid av lokale sparebanker
Helnorske Frende eies av 15 norske sparebanker og er allerede et nasjonalt selskap. Frendes eierbanker har liten eller ingen distribusjon i Møre og Romsdal i dag, og vekstpotensialet anses å være betydelig.

- Franchisekanalen er blitt en viktig del av Frende sitt distribusjonsapparat og teller nå over 100 rådgivere, sier Erik Bjordal. Totalt, med rådgiverne i eierbankene har antall rådgivere i Frende passert 1000. Frende er representert på over 200 lokasjoner, og har allerede bygget seg en solid posisjon i det norske markedet. Frende var i 2016 det nest mest voksende forsikringsselskapet i landet, og har vokst mest hittil i år, ifølge tall fra Finans Norge.

Satser lokalt
- Vi gleder oss til å samarbeide med Frende. De ønsker å satse, og viser ambisjon når de vil være representert ved lokale rådgivere, sier Malmedal. Han forteller at Frende stadig er best i test på forskjellige forsikringsprodukter, og utmerker seg spesielt på kundetilfredshet og kvalitet på skadeoppgjør.

- I tillegg spiller det kanskje inn at selskapet gir lojalitetsbonus, det er vi det eneste selskapet som gjør. Etter tre år får du automatisk fem prosent rabatt på skadeforsikringene dine, sier Svein Malmedal.

Frende Forsikring har hovedkontor i Bergen, hvor de har passert 200 ansatte og har mer enn 200.000 kunder.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Starter opp i Ålesund. Daglig leder Svein Malmedal, Abigail Panganiban og Theresa Bjørnhaug i Frende Forsikring Salgssenter Ålesund.
Starter opp i Ålesund. Daglig leder Svein Malmedal, Abigail Panganiban og Theresa Bjørnhaug i Frende Forsikring Salgssenter Ålesund.
Last ned bilde

Om Frende Forsikring

Frende Forsikring
Frende Forsikring
Postboks 7335
5020 Bergen

55 15 36 00https://www.frende.no

Helnorske Frende Forsikring eies av 15 lokale sparebanker. Gjennom eierbankene og egne salgssentre er Frende representert med over 1000 lokale rådgivere fra Lindesnes i sør til Tromsø i nord. Vi har nær 260 ansatte ved hovedkontoret i Bergen, og over 250.000 privat- og bedriftskunder med forsikringsløsninger innen skadeforsikring, livsforsikring og pensjon. 

Følg saker fra Frende Forsikring

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Frende Forsikring på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Frende Forsikring

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom