Frelsesarmeen

Frelsesarmeens julegryter ute for 110. gang i Norge!

Del

Men julegryta ruster ikke: stadig setter den Frelsesarmeen i stand til å mette, varme og trøste.

Effektiv hjelp til sårbare
- Julegryta er et enkelt konsept uten fiksfakseri, forteller Andrew Hannevik, som er informasjonssjef i Frelsesarmeen. - Det du putter i gryta bruker Frelsesarmeen til å hindre og lindre all slags nød. Ditt bidrag kan gi vinterstøvler til små, kalde føtter, et varmt måltid til en som søker nattely på pappesker. Eller en urolig kan finne fred når vi kan lytte og tilby en skulder.

Bli med på Norges varmeste tradisjon
For mange er det en juletradisjon å gi i Frelsesarmeens julegryter. Og foruten at det hjelper mennesker i en vanskelig situasjon, varmer det også giveren å få dette perspektivet i julefeiringen. Man kan gi i gryter på gater og torg, ved å kjøpe bonger på Coop, eller i nettgryta:
www.frelsesarmeen.no/gi

Andrew opplyser at vi kan hjelpe på flere måter. - Frelsesarmeen trenger også hjelp til å stå grytevakt. Oppgaven består i å stå ved gryta, hvor du kan oppleve gode møter med glade givere, og vite at din innsats utgjør en forskjell. Finn din nærmeste gryte på www.frelsesarmeen.no/dingryte I Oslo kan folk melde seg til tjeneste på www.frelsesarmeen.no/jegvil

Frelsesarmeens julemusikanter - med Nitimen på laget
Også i år vil en rekke norske, flotte artister hjelpe Frelsesarmeen å hjelpe. Det skjer i flere byer, i Oslo som vanlig på Egertorget. Startskuddet går lørdag 4. desember med DDE, Gaute Ormåsen og Cecilia Vennersten. Siden kommer blant andre A1, Didrik Solli-Tangen, Helene Bøksle og Tommy Fredvang. Se alle artistene på
www.frelsesarmeen.no/julemusikanter Nytt av året er at Nitimen på NRK P1 følger julemusikantene, så der kan du høre artistene og følger med på hva som kommer i gryta.

Hva Frelsesarmeen kan gjøre for ditt bidrag
50 kroner kan gi sju varme, næringsrike måltider til rusavhengige.
200 kroner kan bli til en høyt skattet julepresang til en ungdom med foreldre som sliter økonomisk.
500 kroner kan sørger for julemat til en familie.
1500 kroner kan gjøre at et barn får være med på en fritidsaktivitet.
9000 kroner kan bli en families aller første ferie.

Relevante lenker
Om julegryta:
www.julegryta.no
Finn din nærmeste gryte:
www.frelsesarmeen.no/dingryte
Kjøp julegaver:
www.frelsesarmeen.no/julegaver
Foto:
www.flickr.com/frelsesarmeen

Kontakt
Andrew Hannevik, informasjonssjef: 92 09 21 42
Ann Hege Skogly, kommunikasjonsrådgiver: 93 46 73 52

Nyhetsbrev
Motta varsel hver gang vi legger ut en pressemelding ved å sende navn på deg selv og mediet du jobber for til
as@frelsesarmeen.no

Om Frelsesarmeen
Frelsesarmeen er et kristent kirkesamfunn som tilbyr suppe, såpe og frelse i ord og handling for å møte menneskelige behov
.

Om Frelsesarmeen

Frelsesarmeen
Frelsesarmeen
Postboks 6866 St. Olavs Plass
0130 Oslo

22 99 85 00http://www.frelsesarmeen.no

Frelsesarmeen er et mangfoldig og særpreget kirkesamfunn som viser omsorg for hele mennesket ved å tilby suppe, såpe og frelse. Det vil si at vi for eksempel vil mette sultne mager, jobbe for den enkeltes verdighet og fortelle om Guds kjærlighet.

Følg saker fra Frelsesarmeen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Frelsesarmeen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Frelsesarmeen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom