Frelsesarmeen

Frelsesarmeen benytter igjen NTB info fra februar 2019

Del

Pressemeldinger, kronikker, artikler og andre aktuelle saker vil fra februar 2019 ligge i dette presserommet. Frelsesarmeen har også tidligere benyttet seg av NTB Infos tjenester og er glad for å være tilbake etter noen års opphold.

Pressemeldinger 2016-2018 vil dessverre ikke ligge tilgjengelig i dette presserommet. Eventuelle spørsmål om tidligere saker kan rettes til kommunikasjonssjef eller -rådgiver.

Kontakter

Bilder

Om Frelsesarmeen

Frelsesarmeen
Frelsesarmeen
Postboks 6866 St. Olavs Plass
0130 Oslo

22 99 85 00http://www.frelsesarmeen.no

Frelsesarmeen er et mangfoldig og særpreget kirkesamfunn som viser omsorg for hele mennesket ved å tilby suppe, såpe og frelse. Det vil si at vi for eksempel vil mette sultne mager, jobbe for den enkeltes verdighet og fortelle om Guds kjærlighet.

Følg saker fra Frelsesarmeen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Frelsesarmeen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Frelsesarmeen

Frelsesarmeen inntar Oslo sentrum - og inviterer byen til bordet27.6.2019 05:30:00 CESTPressemelding

Når Frelsesarmeen feirer sin årlige storsamling, dekker de for første gang et 100 meter langbord, og byr byen på gratis lunsj på Youngstorget. – Frelsesarmeen er jo født i friluft, og oppdraget vårt er uløselig knyttet til å være ute blant folk. Derfor er det helt naturlig at vi nå tar vår årskongress tilbake til gata, sier kommandør William Cochrane, leder for Frelsesarmeen i Norge, Island og Færøyene.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom