Sexhibition

Fra rivaler til partnere

Del

Den Norske erotikkmessen Sexhibition går nok en gang av stabelen i August 2018. Det er hele 23 år siden Nils Ally skapte en arena for Nordmenn som som er interesserte i leketøy for voksne og erotisk scenekunst. Denne gangen er det duket for noe nytt og spennende:

Gründer og stripper Marius Kristiansen har blitt med som partner for bidra til at messen fornyer seg i en positiv retning. Sexhibition er en publikumsfavoritt og tiltrekker seg  alt fra unge, gamle, enslige og par hvert eneste år på Rockefeller i Oslo. 

Den unge gründeren med godt fotfeste i den Nordiske strippescenen lover et bredere utvalg artister, mer aktiviteter og flere erotiske nyheter til det Norske folk, når messen nok engang åpner dørene mot slutten av sommeren. 

- Jeg er overbevist om at denne sammenslåingen er utelukkende positiv og noe publikum ønsker seg. Sexhibition er et tradisjonsrikt og morsomt konsept allerede, som nå vil bli enda mer innholdsrikt og mangfoldig. Det blir noe for alle og enhver! Sier Kristiansen. 

Nøkkelord

Kontakter

Marius Kristiansen
Tlf: 400 61 604
E-post: post@mariuskristiansen.no

Bilder

Lenker

Om Sexhibition

Sexhibition
Brobekkveien 100
0582 Oslo

http://www.sexhibition.no
Pressemelding: Den Norske erotikkmessen Sexhibition går nok en gang av stabelen i August 2019. Det er hele 23 år siden Nils Ally skapte en arena for Nordmenn som som er interesserte i leketøy for voksne og erotisk scenekunst. Denne gangen er det duket for noe nytt og spennende: Gründer og stripper Marius Kristiansen har blitt med som partner for bidra til at messen fornyer seg i en positiv retning. Sexhibition er en publikumsfavoritt og tiltrekker seg alt fra unge og gamle, til enslige og par hvert eneste år på Rockefeller i Oslo. Den unge gründeren med godt fotfeste i den Nordiske strippescenen lover et bredere utvalg artister, mer aktiviteter og flere erotiske nyheter til det Norske folk, når messen nok engang åpner dørene mot slutten av sommeren. - Jeg er overbevist om at denne sammenslåingen er utelukkende positiv og noe publikum har ønsket seg. Sexhibition er et tradisjonsrikt og morsomt konsept fra før, som nå vil bli enda mer innholdsrikt og mangfoldig. Det blir noe for alle og enhver! Sier Kristiansen.

Følg saker fra Sexhibition

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sexhibition på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.