TV 2

Fra Discovery til TV 2

Del

Kjersti Kongtorp Skrolsvik blir sjef for strategisk planlegging i TV 2, og går inn i kanaldirektør Trygve Rønningens nye ledergruppe. Hun kommer fra stillingen som direktør for programplanlegging i Discovery Norge.

Kjersti Kongtorp Skrolsvik. Foto: Jan-Petter Dahl, TV 2
Kjersti Kongtorp Skrolsvik. Foto: Jan-Petter Dahl, TV 2

- Kjersti er en av de dyktigste i Norge på sitt felt, og jeg er veldig glad for å få henne med på laget, sier kanaldirektør Trygve Rønningen i TV 2

Kjersti Kongtorp Skrolsvik (48) har jobbet i TVNorge siden 1995.

- Det er selvfølgelig leit å forlate gode kollegaer – og venner – i Discovery. Samtidig har jeg nå vært i samme selskap i over to tiår, og da muligheten åpnet seg i TV 2, var det en god anledning til å prøve noe nytt. Jeg er utrolig glad og takknemlig for alt jeg har fått være med på i Discovery, og nå gleder jeg meg til å møte de samme folkene på andre halvdel av banen, sier Kjersti Kongtorp Skrolsvik.

I Trygve Rønningens ledergruppe sitter allerede kanalsjef Anette With, som har det operative publiseringsansvaret for TV 2s kanaler. Hun blir også kanaldirektørens stedfortreder. Direktør for internasjonale innkjøp Nina Lorgen Flemmen og researchsjef John Richard Hewitt inngår også i ledergruppa.

Jan-Petter Dahl som i dag er kommunikasjonssjef i TV 2, blir også en del av Trygve Rønningens ledergruppe. Han tiltrer nå stillingen som PR-sjef i TV 2, og får hovedansvaret for all PR for programmene som sendes på alle TV 2-kanalene, inkludert PR i sosiale medier.

Kontakter

Bilder

Kjersti Kongtorp Skrolsvik. Foto: Jan-Petter Dahl, TV 2
Kjersti Kongtorp Skrolsvik. Foto: Jan-Petter Dahl, TV 2
Last ned bilde
Kanaldirektør Trygve Rønningen. Foto: GANESHFOTO.
Kanaldirektør Trygve Rønningen. Foto: GANESHFOTO.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom