Agder Energi

Fortsetter feilretting utover kvelden

Del

Feilsøking og feilretting pågår for fullt utover kvelden og natten. Ved 19.30-tiden er 6694 kunder uten strøm.

Antall kunder uten strøm er halvert i løpet av dagen. Over hundre montører har vært ute på feilretting i felt. Linjenettet har også blitt befart ved hjelp av helikopter, som gir en bedre oversikt over hvor feil er. Det er lokalisert mange og omfattende skader flere steder i begge Agder-fylkene.

Det er mange trær som er veltet over samme linjestrekk. Sammen med vanskelige forhold ute i terrenget, tar feilrettingsarbeidet tid. Helikopter vil også bli brukt til linjebefaring i morgen tidlig.

Det er viktig å holde god avstand dersom en oppdager strømlinjer som har falt på bakken, lavthengende linjer og trær som har falt ned på linjene – berøring kan medføre livsfare. Meld fra om slike situasjoner til kundesenteret på telefon 38 60 72 72.

Se vårt strømkart her

Bilder

Lenker

Om Agder Energi

Agder Energi
Agder Energi
Kjøita 18
4630 Kristiansand

38 60 70 00http://www.ae.no

Agder Energi foredler og forvalter fornybar energi. Konsernets virksomhet omfatter produksjon, distribusjon og salg av fornybar energi, samt energitilknyttede tjenester. Vår visjon er å være et ledende norsk konsern innen fornybar energi.

Følg saker fra Agder Energi

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Agder Energi på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Agder Energi

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom