Agder Energi

Fortsetter arbeidet gjennom natten

Del

Over 100 montører og linjeryddere har bidratt i feilrettingsarbeidet søndag. Arbeidet fortsetter utover kvelden og natten.

Birkeland i Aust-Agder
Birkeland i Aust-Agder

En dag med oppholdsvær over store deler av Agder har gjort feilrettingsarbeidet noe enklere. Agder Energi Nett har hatt montører ute på alle kjente feil, og antall kunder uten strøm har gradvis gått nedover. 

Klokka 22.00 var det1084 kunder som var uten strøm. Tallet går noe opp og ned fordi det er behov for å koble ut kunder mens feilene repareres.

I løpet av dagen har tre helikopter og flere droner befart linjene og avdekket nye feilsituasjoner. Befaringen vil fortsette mandag.

Mandag er det ventet en ny runde med nedbør flere steder i Agder, og det er en risiko for at snøtunge trær legger seg over strømlinjene og forårsaker nye strømbrudd.

Kundesenteret til Agder Energi Nett er bemannet gjennom natten.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Birkeland i Aust-Agder
Birkeland i Aust-Agder
Last ned bilde

Lenker

Om Agder Energi

Agder Energi
Agder Energi
Kjøita 18
4630 Kristiansand

38 60 70 00http://www.ae.no

Agder Energi foredler og forvalter fornybar energi. Konsernets virksomhet omfatter produksjon, distribusjon og salg av fornybar energi, samt energitilknyttede tjenester. Vår visjon er å være et ledende norsk konsern innen fornybar energi.

Følg saker fra Agder Energi

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Agder Energi på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Agder Energi

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom