Parat

Forsvarsansatte blir en del av Parat

Del

Personellforbundet (Pefo) har på en ekstraordinær kongress onsdag, valgt å melde forbundet inn i Parat. Pefo organiserer sivilt og militært ansatte i forsvarssektoren, herunder også ansatte i e-tjenesten.

Pefo har vært en egen organisasjon under YS-paraplyen. Leder i Pefo, Johan Hovde, sier vedtaket om å melde seg inn i Parat styrker medlemmenes interesser og vil bidra til at forbundet i årene fremover vil vokse og være en betydelig aktør innen forsvarsrelaterte virksomheter.


Andre forbund som har knyttet seg til Parat i 2018 er Norges Politilederlag.
– I tillegg til politilederne har nylig også de ansatte på Stortinget valgt å bli en del av Parat. For Parat er det viktig å vokse, noe som gir oss økt makt i forhandlinger med arbeidsgiver. Vekst gir oss i tillegg muligheten til å bistå enkeltmedlemmer i ennå større grad, ved at vi tilfører mer administrativ støtte i form av advokater, forhandlere og servicefunksjoner, sier Parat-leder Hans-Erik Skjæggerud.


Hovde sier sakskompleksiteten har økt dramatisk for tillitsvalgte de senere årene.
– Som et relativt lite forbund har ikke Pefo hatt ressurser til å følge opp alle saker, noe som fører til at enkelte tillitsvalgte ute i organisasjonen blir stående litt alene. Det har vi ikke råd til. Nå er vi blitt en del av en sterk og slagkraftig organisasjon og vil være i stand til å reagere raskt, både på politiske endringer og endringer iverksatt fra arbeidsgiver, sier Pefo-lederen.

Mer informasjon finner du på Parat24.com.

Nøkkelord

Kontakter

Om Parat

Parat
Parat
Lakkegata 19-23
0133 Oslo

21 01 36 00http://www.parat.com

Følg saker fra Parat

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Parat på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Parat

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom