UiO - Det juridiske fakultet

Forskningsdagene: Hva må til for å oppnå FNs bærekraftmål?

Del

Skal vi oppnå FNs bærekraftmål. må vi begynne å tenke helt nytt.

Naturvitenskapen forteller oss at vi mennesker i dag truer minst fire av de ni tålegrensene som vi må holde oss innenfor dersom jorden skal være et holdbart oppholdssted for menneskeheten. Ønsker vi å bevare et trygt eksistensgrunnlag for menneskeheten?

I så fall må naturen sette rammebetingelsene for politikk og økonomisk utvikling, uansett hva slags politisk syn vi har, eller hva slags økonomiske teorier vi bygger på. 

Professor Beate Sjåfjell ved Det juridiske fakultet, UiO, foredrar over temaet under Forskningsdagene på Kulturhuset tirsdag 26. september klokka 20:00.

Les mer: http://www.jus.uio.no/forskning/arrangementer/andre/barekraft.html

Kontakter

Bilder

Lenker

Om UiO - Det juridiske fakultet

UiO - Det juridiske fakultet
UiO - Det juridiske fakultet
Karl Johans gate 47
0162 Oslo

22 85 95 00http://www.jus.uio.no

Det juridiske fakultetet i Oslo er den største utdanningsinstitusjonen i landet for juristar, og ein sentral aktør innan juridisk forsking.

Følg saker fra UiO - Det juridiske fakultet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra UiO - Det juridiske fakultet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra UiO - Det juridiske fakultet

Straffene i Norge: - Er de strengere enn vi tror?6.9.2017 13:41Presseinvitasjon

Forskning om straffenivået og folks holdninger til straff i Norge avslører at folk undervurderer grovt straffene domstoler gir. Likevel foreslår folk lavere straffer og mindre bruk av fengsel for underslag og heroinsmugling. Prof. em. Leif Petter Olaussen ved Institutt for kriminologi og rettssosiologi har forsket på straff og vil fortelle om sine forskningsfunn under Forskningsdagene på Kulturhuset 25. sept. kl. 18:00.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom