Unio

Forfatteren bak "How Democracy Ends" til Unio-konferansen

Del

Vil demokratiet slik vi kjenner det ende, og hva vil i så fall komme i stedet? En av verdens største politiske tenkere og forfatter av boka "How Democracy Ends", David Ruciman, kommer til Unio-konferansen for å besvare spørsmålet.

Årets Unio-konferanse har tittelen "Demokrati eller democrazy?"

Hvordan utvikler demokratiet seg egentlig? Har demokratiet nådd sin høyde, og vil smuldre opp litt etter litt? Hvilken rolle må fagbevegelse, miljøbevegelse og andre bevegelser innta for å påvirke i ønsket retning?

Til å innlede om dette store temaet, har Unio invitert Cambridge-professor David Ruciman. Hva skal til for at demokratiet slik vi kjenner det ender, og hva kommer i stedet?

Ruciman treffer du på Unio-konferansen på Sundvolden Hotel den 29 november klokken 15.00. 

Konferansen åpner kl 13.30. 

Kontakter

Kommunikasjonsrådgiver i Unio, Nora Sørensen, tlf 90798919

Om Unio

Unio
Unio
Stortingsgata 2
0158 Oslo

22 70 88 50http://www.unio.no

Unio er partipolitisk uavhengig og er med våre 368 000 medlemmer Norges største hovedorganisasjon for arbeidstakere med høyere utdanning.

Unio vil være hovedorganisasjonen som best ivaretar universitets- og høgskoleutdannedes interesser. Vi arbeider for høyere verdsetting av kunnskap, forskning, kompetanse og ansvar.

Følg saker fra Unio

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Unio på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Unio

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom