Agder Energi

Forberedt på uvær

Del

Det er varslet mye tung snø på Sørlandet det nærmeste døgnet. Agder Energi Nett har økt beredskapen for å håndtere strømbrudd dersom det oppstår strømbrudd som følge av uværet.

Meteorologene melder om mye nedbør, 25-45 mm, i kystnære området fra Lindesnes og østover. Langs kysten kommer nedbøren som regn, men like innenfor kysten og litt opp i høyden nedbør som sludd og snø. Tung snø som legger seg på linjenettet kan derfor skape problemer for strømforsyningen.

Agder Energi Nett har økt beredskapen for å være best mulig forberedt dersom det oppstår strømbrudd som følge av det varslede uværet.  

Agder Energi Nett anbefaler kundene å være godt forberedt dersom det skulle oppstå strømbrudd ved for eksempel å ha alternative oppvarmingsmuligheter, lommelykter og stearinlys tilgjengelig, tappe opp vann dersom en er avhengig av strøm for vannforsyningen, osv.

Strømkartet på aenett.no viser oversikt over hvor det er strømbrudd.

Om Agder Energi

Agder Energi
Agder Energi
Kjøita 18
4630 Kristiansand

38 60 70 00http://www.ae.no

Agder Energi foredler og forvalter fornybar energi. Konsernets virksomhet omfatter produksjon, distribusjon og salg av fornybar energi, samt energitilknyttede tjenester. Vår visjon er å være et ledende norsk konsern innen fornybar energi.

Følg saker fra Agder Energi

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Agder Energi på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Agder Energi

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom