Norges idrettsforbund

Foranalyse rundt NIFs bruk av spillemidler

Del

Norges idrettsforbund er underrettet av Riksrevisjonen om at de vil foreta en foranalyse av Norges idrettsforbunds bruk av spillemidler. NIF rapporterer årlig til Kulturdepartementet på sin disponering av spillemidlene, men det er svært lenge siden Riksrevisjonen foretok en forvaltningsrevisjon på området.

Den offentlige debatten rundt idrettens åpenhet og pengebruk det siste året gjør at alle vil være tjent med å få faktum på bordet. Norges idrettsforbund ser det derfor utelukkende som positivt at Riksrevisjonen, som en helt uavhengig instans, vurderer å ettergå bruken av spillemidler. Siden dette er en type offentlig prosess som er underlagt utsatt offentlighet, kan ikke NIF gå dypere inn på de temaene som nå skal kartlegges og vurderes.

Mediehenvendelser rettes til Niels Røine, kommunikasjonssjef i NIF.
Mob: 90936508

Kontakter

Om Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund
Norges idrettsforbund
Sognsveien 73
0854 OSLO

21 02 90 00https://www.idrettsforbundet.no

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse. NIFs visjon er idrettsglede for alle.

Følg saker fra Norges idrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges idrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges idrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom