Medietilsynet

For første gang prioriteres norsk musikk i støtteordningen for lokale lyd- og bildemedier

Del

Hensikten med støtten er å stimulere til mer bruk av norsk musikk på radio. Halvparten av de totale midlene er som tidligere øremerket til digitalisering av radio.

Lyd- og bildemedier. Foto Medietilsynet
Lyd- og bildemedier. Foto Medietilsynet

Kulturdepartementet foreslår i statsbudsjettet for 2018 at programproduksjoner og utviklingsprosjekter som stimulerer til bruk av norsk musikk gis prioritet innenfor tilskuddordningen for lokale lyd- og bildemedier.

I årets utlysning er også halvparten av midlene til lokale lyd- og bildemedier øremerket til å bidra til digitalisering av radio.

Totalt er støttemidlene på om lag 19 millioner.

Medietilsynet lyser i dag ut midlene for lokale lyd- og bildemedier. Søknadsfrist er 1. desember.

Les mer om støtteordningen og hva det kan søkes tilskudd til her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lyd- og bildemedier. Foto Medietilsynet
Lyd- og bildemedier. Foto Medietilsynet
Last ned bilde

Lenker

Om Medietilsynet

Medietilsynet
Medietilsynet
Nygata 4
1607 Fredrikstad

69 30 12 00http://www.medietilsynet.no

Medietilsynet skal bidra til å realisere statens mediepolitiske mål. Våre hovedoppgaver er å fremme demokrati og ytringsfrihet gjennom mediemangfold og kritisk medieforståelse. Vi veileder om barn og unges bruk av digitale medier, setter aldersgrenser for kinofilm, forvalter støtteordninger, behandler søknader om og fordeler pressestøtte og fører tilsyn med kringkasting. Tilsynet er underlagt Kulturdepartementet.

Følg saker fra Medietilsynet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Medietilsynet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Medietilsynet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom