Norges idrettsforbund

Følg idrettstoppene og politikere i debatt om toppidrett og inkludering.

Del

Debatt: Vil Norge toppidrett? Og hva skal til for å oppnå idrettsdeltakelse for alle? Idrettspresident Tom Tvedt, toppidrettssjef Tore Øvrebø, generalsekretær Karen Kvalevåg i Norges idrettsforbund og andre viktige idrettsledere møter politikere til idrettspolitisk debatt fredag 17. august i Stavanger. NM-veka sender direkte fra debatten som er åpen for alle.

Sted: Næringsforeningen på Strandkaien 6, Stavanger

Tid: Fredag 17. august kl 12.00-15.00: 

Debatten kan også følges direkte på NM-vekas Facebookside. Klikk her for å få en påminnelse når sendingen starter:
https://www.facebook.com/nmveka/videos/237859563727814/

Vel møtt!


Om debatten

Vil Norge toppidrett?

Toppidrettssjef Tore Øvrebø vil introdusere noen av utfordringene som eksisterer og som må løses for at Norge fortsatt skal kunne levere toppidrett på den måten og med de resultatene vi har nå.

Temaet skal diskuteres mellom Tage Pettersen som er stortingsrepresentant for Høyre og visepresident i ishockeyforbundet, Torstein Solberg Tvedt - stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, Eimund Nygaard, administrerende direktør i Lyse AS og konsernsjef i Lyse-konsernet, og Elin Austevoll, olympisk deltaker i svømming i 1996, trener og leder i svømming.

Idrettsdeltakelse for alle - hva skal til?

Hva kan idretten selv gjøre for å inkludere alle? Hva kan kommunen gjøre? Idrettsdeltakelse for alle skal diskuteres av et panel bestående av ordførerne Christine Sagen Helgø (Stavanger) og Stanley Wirak (Sandnes), gruppeleder for Venstre i Stavanger kommune, Per A. Thorbjørnsen, direktør i Norsk Tipping, Åsne Havnelid, klubbutvikler i NFF Rogaland, Geir Støle, generalsekretær Karen Kvalevåg, og breddeidrettssjef Anja Veum.

For ytterligere informasjon om debatten kontakt:
Niels Røine i Norges idrettsforbund
Mob: 90936508

Bilder

Om Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund
Norges idrettsforbund
Sognsveien 73
0854 OSLO

21 02 90 00https://www.idrettsforbundet.no

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse. NIFs visjon er idrettsglede for alle.

Følg saker fra Norges idrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges idrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges idrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom