Focus Neon AS

Focus Neon AS leverandør til Aksel Lund Svindals nye varemerke Greater than A.

Del

Forrige uken var det verdenslansering av Aksel Lund Svindals nye varemerke Greater than A, som i første omgang skal lanseres i et 30-talls motebutikker i Norge. Focus Neon AS er valgt som leverandør av merkets butikkprofilering i form av skilt og dekor.

Butikkprofilering Greater than A
Butikkprofilering Greater than A

Den norske alpinstjernen Aksel Lund Svindal har i dag verdenslansering av sitt nye klesmerke Greater than A. Merket skal bevise at attraktive og funksjonelle klær kan bli mer miljøvennlige og har derfor en svært miljøvennlig profil med utgangspunkt i naturen.

Den grafiske profilen, produktene, emballasjen og kommunikasjonen tar utgangspunkt i dette, i likhet med all butikkommunikasjon og profilering. Designbyrået Panorama Design har utviklet et moderne og tydelig butikkonsept som skal fremheve og profilere varemerket i butikkene. Focus Neon er ansvarlig for utførelsen, med levering av blant annet veggdekor, lysskilt, displayer og ulike typer dekorfolie.  Leveransen består av butikkprofilering til rundt 30 butikker, samt profilering av et showroom ved hovedkontoret. 

 Vi elsker fokuset på bærekraft i varemerket deres og har i løpet av kort tid utarbeidet materiell som gir et iøynefallende førsteinntrykk. Å jobbe med varemerkedesign og konseptutvikling fra en gjennomarbeidet strategi til optimal utførelse er en av våre største styrker, forteller Lars-Fredrik Vangsøy, adm.dir. i Focus Neon AS. 

Se flere bilder på vår nettside www.focusneon.se

Nøkkelord

Kontakter

Lars-Fredrik Vangsøy, adm.dir. Focus Neon AS, lars@focusneon.no eller telefon +47 957 67 854,
Lars Lindberg, markeds- og kommunikasjonssjef Focus Neon AB, lars.lindberg@focusneon.se eller telefon +46 8 681 68 34.

Bilder

Butikkprofilering Greater than A
Butikkprofilering Greater than A
Last ned bilde

Lenker

Om Focus Neon AS

Focus Neon AS
Focus Neon AS
Østre Aker vei 19
0581 Oslo

+47 22 09 17 70http://www.focusneon.no

Focus Neon – Nordens største leverandør av tilpassede skiltløsninger og visuell kommunikasjon.

Focus Neon er Nordens største leverandør av tilpassede skiltløsninger og visuell kommunikasjon. Vi kombinerer 50 års designerfaring med stort personlig engasjement og den nyeste teknologien for å skape skiltløsninger som styrker kundenes identitet og gjør dem synlige. Vi håndterer alt fra frittstående skiltprosjekter til omprofilering av bedrifter, og blant kundene våre er McDonald’s, SEB, Synsam og Espresso House. For mer informasjon gå inn på www.focusneon.se eller www.focusneon.no

Følg saker fra Focus Neon AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Focus Neon AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.