Avinor

flybmi øker kapasiteten ved Stavanger lufthavn til Newcastle

Del

flybmi (www.flybmi.com) annonserer i dag at de vil øke kapasiteten på ruter fra Stavanger lufthavn til Newcastle med 30 % fra 28. oktober 2018, samt på videreforbindelser til Brussel fra Newcastle.

Den økte kapasiteten vil bidra til høyere trafikk til Newcastle gjennom hele julesesongen, spesielt når europeiske reisende samles for å oppleve byens eget julemarked som starter fredag 16. november på attraksjonen Grey's Monument i sentrum av Newcastle. Et kulturelt knutepunkt som Newcastle er også inngangsporten til det pittoreske nordøst-området i England. Priser starter fra kr 902 én vei. Kapasitetsøkningen vil fortsette i 2019 for å møte økende etterspørsel fra forretningsreisende og fritidsreisende for hyppige frekvenser på helårlig basis.

Kapasitetsøkningen vil også gjøre det mulig for kunder å reise enda enklere til julemarkeder og vinterfestivaler i Brussel. I Brussel starter julesesongen 30. november med åpningen av Brussel vinterkunst og julemarked som varer fram til 6. januar. I dette markedet er det over 200 utstillere som selger unik kunst og håndverk på festplassen, sammen med et tradisjonelt messeområde, i tillegg til et spektakulært lyd og lys show.


Det kan også forventes økt turisme fra Newcastle-området til Stavanger. Det er blant annet interesse for de som foretrekker en mer tradisjonell atmosfære som julemarkedet i Egersund. Her tilbys en autentisk og mer avslappet julebyopplevelse som preges av snødekte fjell, tradisjonelle trehus og et varmt fellesskap. Markedet går over to langhelger fra 6-9. og 13-16. desember.


Leon McQuaid, leder av ruteutvikling ved Newcastle lufthavn, sier:

- Stavanger er et populært valg for reisende fra hele regionen. Videreforbindelser til Brussel gir god tilknytning for forretningsreisende fra Stavanger. Det er fantastiske nyheter både for Newcastle lufthavn og våre passasjerer at flybmi har økt kapasitet til Stavanger lufthavn. Vi gleder oss til å se flere mennesker enn noensinne få oppleve denne destinasjonene i vinter. "

Antony Price, Direktør for Markedsføring og Kunden i flybmi, sier:

- flybmi har fokus på å sikre et godt tilbud til Newcastles forretnings- og fritidsreisende, samt å knytte byen direkte til viktige forretnings- og kulturelle destinasjoner i hele Europa, og plasserer også Newcastle på kartet for internasjonale reisende. Rutene i Brussel og Stavanger har vært spesielt gode operasjoner, og vi er glade for å øke kapasiteten på rutene i overskuelig fremtid. "

For mer informasjon om flybmi besøk www.flybmi eller ring +44 330 333 7998

Mediaspørsmål:
Samantha Marsh - samantha.marsh@whitetigerpr.com/ +44 7711 265 666
Jardine Howlett – jardine.howlett@whitetigerpr.com/ +44 7834 196 804

Om flybmi:
flybmi driver en jetflyflåte bestående av 19 Embraer 135 og 145 fly. Flyselskapet opererer nå over 600 rutefly om uken over et nettverk på 44 destinasjoner i 12 europeiske land og har mer enn 400 ansatte. Flyselskapet driver også en omfattende ad hoc chartervirksomhet og flyr på kontraktsbasis på vegne av andre transportører. Det planlagte nettverket inkluderer Oslo og Stavanger i Norge; Brussel i Belgia; Esbjerg i Danmark; Nantes og Paris i Frankrike; Brno i Tsjekkia; Frankfurt, Düsseldorf, Hamburg, Nürnberg, Rostock, München, Saarbrücken og Stuttgart i Tyskland; Dublin i Irland; Milano Bergamo, Bari, Bologna, Firenze, Venezia og Verona i Italia; Lublin i Polen; Jönköping, Norrköping, Göteborg og Karlstad i Sverige; Istanbul i Tyrkia og Aberdeen, Birmingham, Bristol, Derry, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Inverness, Kirkwall, London Heathrow, London Stansted, Manchester, Newcastle, Stornaway, Sumburgh og Wick i Storbritannia.

Bilder

Om Avinor

Avinor
Avinor
Dronning Eufemias gate 6
0191 Oslo

+47 67 03 00 00https://avinor.no

Avinor har ansvar for de 45 statlig eide lufthavnene og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling av el-fly, og leveranse av biodrivstoff til fly.

Avinor bidrar hvert år til en sikker og effektiv reise for omkring 50 millioner flypassasjerer. Om lag halvparten reiser til og fra Oslo lufthavn.

Over 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinor virksomhet finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

Følg saker fra Avinor

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Avinor på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Avinor

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom