Fjord Line

Fjord Line satser tungt på opplevelser fra Vestlandet

Del

For å spisse sitt produkt for de reisende fra Vestlandet til Danmark, satser fergerederiet Fjord Line denne våren tungt på å gi sine gjester spennende opplevelser om bord – også utenom det selve sjøreisen har å by på.

Kommersiell sjef Kenneth Smørdal i Fjord Line. Foto: Fjord Line
Kommersiell sjef Kenneth Smørdal i Fjord Line. Foto: Fjord Line

Det betyr at Fjord Line lanserer arrangementsserien «Opplevelser om bord», som vil finne sted både på MS Stavangerfjord og søsterskipet MS Bergensfjord. Ifølge kommersiell sjef for rederiet, Kenneth Smørdal, ønsker rederiet å tekkes flere målgrupper og satser derfor bredt med en variert vifte av ulike temaer. 

– Gjestene våre etterspør variasjon om bord, så da er løsningen enkel. Vi gir dem det vi håper og tror de vil oppleve som gode valgmuligheter og et rikt mangfold, sier Smørdal og ramser opp: trim- og trivselscruise, countrycruise, karaokecruise, motivasjonscruise, 1980-talls-cruise, Bergen Beat, Elvis-cruise, swingcruise, travcruise og rockecruise, for å nevne et lite knippe av det han har i ermet. 

Samarbeidspartnere

For Smørdal og hans kollegaer har mye på lager og for å sikre kvaliteten på cruisene og arrangementene, samarbeider Fjord Line tett med eksterne arrangører.

– Vi er eksperter på transport og service. De ulike temaene vi tilbyr, er det andre som kan mer om. Derfor setter vi vår ære i å finne de rette samarbeidspartnerne, sier Smørdal.

For å styrke konseptet «Opplevelser til sjøs» ytterligere, har Fjord Line valgt å fortsette sin populære konsertserie, «Tett på». Der får gjestene oppleve intimkonserter med kjente og kjære norske artister og nyte god mat i skipenes restauranter. Her står vestlendinger som Jan Eggum, Tor Endresen, Bjørn Jensen og Olav Stedje i sentrum. Men også Ole Paus og Jonas Fjeld fra andre siden av Langfjellene, samt sørlendingen Bjøro Håland mønstrer på fra Bergen denne våren.

Fokus på vestlendingene

– Vi har scener der flotte norske artister underholder hver eneste dag året rundt, og synes det er ekstra hyggelig å kunne toppe med artister som spiller på kulturhusene rundt om i Norge. Vi er stolt av å være en bidragsyter til den norske kulturscenen og over å gi vestlendingene enda mere å velge mellom, sier Smørdal. 

Hele programmet finner du på https://www.fjordline.com/temacruise/#?maxPages=30

Ytterligere spørsmål kan rettes til: flemming.hofmann.tveitan@fjordline.com

Nøkkelord

Bilder

Kommersiell sjef Kenneth Smørdal i Fjord Line. Foto: Fjord Line
Kommersiell sjef Kenneth Smørdal i Fjord Line. Foto: Fjord Line
Last ned bilde
Tor Endresen. Foto: Pressefoto
Tor Endresen. Foto: Pressefoto
Last ned bilde
Rune Larsen. Pressefoto
Rune Larsen. Pressefoto
Last ned bilde
Jan Eggum. Pressefoto
Jan Eggum. Pressefoto
Last ned bilde
Bjørn Nilsen og Svein Tore Vindenes. Pressefoto
Bjørn Nilsen og Svein Tore Vindenes. Pressefoto
Last ned bilde
MS Stavangerfjord. Foto: Erik Ask
MS Stavangerfjord. Foto: Erik Ask
Last ned bilde

Om Fjord Line

Fjord Line
Fjord Line
Torvet 6
4379 Egersund

+47 815 33 500http://www.fjordline.com

Fakta om Fjord Line:

Fjord Line er et moderne rederi som tilbyr trygg og behagelig sjøtransport mellom Norge, Danmark og Sverige. Rederiet er i kraftig vekst som følge av nye skip og et utvidet tilbud til passasjerer og godstransportører.

I tillegg til passasjertrafikk har Fjord Line god kapasitet på frakt av alle typer nyttekjøretøy og gods, som håndteres av rederiets cargoavdelinger i Norge og Danmark.

Fjord Line ble startet i 1993 og har i dag om lag 750 ansatte. Av dem arbeider 300 i landorganisasjonene i Bergen, Stavanger, Egersund, Langesund, Kristiansand, Sandefjord, Strömstad og Hirtshals, mens 450 er sjøansatte på helårsbasis. Bemanningen øker med om lag 150 medarbeidere i sommerhalvåret.

Den første av Fjord Lines to nye cruiseferger, MS Stavangerfjord, ble satt i drift i juli 2013. Søsterskipet MS Bergensfjord hadde sin første seiling i mars 2014. Med daglige avganger året rundt trafikkerer skipene linjene mellom Bergen, Stavanger og Hirtshals og mellom Hirtshals og Langesund.

En ny linje mellom Sandefjord og Strömstad ble åpnet 20. juni 2014. På denne strekningen gjør en modernisert MS Oslofjord to rundturer hver dag hele året.

I sommerhalvåret går også den hurtiggående katamaranen HSC Fjord Cat på ekspresslinje mellom Kristiansand og Hirtshals.

Følg saker fra Fjord Line

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fjord Line på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fjord Line

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom