Fiskebåt

Fiskesal på auksjon eller avtale - debatt mellom fiskarar og industri

Del

- Førstehandsomsetning av fisk er noko som engasjerer. Difor har vi invitert fiskeindustrien til debatt på vår fiskerikonferanse, seier styreleiar i Fiskebåt Vest, Paul Harald Leinebø.

Fredag (1. juni) møtes fiskarar og industri til meiningsutveksling om kva som er den beste måten å omsette fisk på. Om det er på auksjon eller gjennom pris- og leveringsavtalar mellom fiskar og fiskeindustrien.

- Vi har fått representantar frå salslaga, flåteleddet og industrien til å presentere sine syn på problemstillinga. Så håpar vi også at medlemmane vil engasjere seg i samband med paneldebatten som vi skal ha, seier Leinebø.

Det er Fiskebåt Vest som står bak fiskerikonferansen. Leinebø seier det er viktig for partane å møtast for å drøfte problemstillingane, som også er politisk aktuelle. 

Konferansen blir halde på Scandic Parken Hotel i Ålesund, og startar med lunsj frå klokka 11.00.

Media er velkomen til å dekke møtet.

----------------------------------------------------

Kontakt for meir informasjon;

Sturla Roald, rådgivar i Fiskebåt                   Paul Harald Leinebø, styreleiar i Fiskebåt Vest

Tlf. +47 926 60 424                                         Tlf. +47 909 37 999
e-post: sturla@fiskebat.no                              e-post:paul@phlseasgold.no

Bilder

Om Fiskebåt

Fiskebåt
Fiskebåt
Røysegata 15
6003 Ålesund

70 10 14 60http://www.fiskebat.no

Fiskebåt - havfiskeflåtens organisasjon, jobber for en miljøvennlig og lønnsom fiskeflåte, som leverer sunn mat fra bærekraftige bestander i verdens reneste havområder. 

Følg saker fra Fiskebåt

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fiskebåt på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fiskebåt

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom