Norges idrettsforbund

Finn Aagaard tilsatt som ny kommunikasjonsansvarlig i NIF

Del

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) presenterte i dag Finn Aagaard (46) som ny kommunikasjonsansvarlig.

Aagaard har over 20 års erfaring med strategisk og operativt kommunikasjonsarbeid fra kommunikasjonsbyrået Nucleus og fra Forsvaret.

–  Jeg vil takke NIF for tilliten, og gleder meg til å ta fatt på nye og spennende kommunikasjonsoppgaver i en organisasjon som favner mange og har stor betydning i samfunnet. Norsk idrett står sterkt og det stiller krav til utvikling og god samhandling både internt og utad, sier Aagaard som tiltrer stillingen 15. august. 

– En målrettet, tydelig og åpen kommunikasjon i alle deler av organisasjonen, og mot samfunnet for øvrig, blir en viktig forutsetning for å lykkes, og kommunikasjonen skal gå begge veier. Det betyr at vi skal være lydhøre for innspill fra en engasjert idrettsbevegelse, politikere og øvrige samfunnsaktører, sier Aagaard.

NIF skal i året som kommer lede prosessen med å utarbeide et nytt Idrettspolitisk dokument som skal vedtas på Idrettstinget i 2019.  I tillegg er det nylig igangsatt et omfattende moderniseringsprosjekt hvor målet er økt idrettsaktivitet, mindre byråkrati og mer effektiv samhandling i alle deler av organisasjonen. Nye digitale verktøy skal også gjøre det enklere og mer attraktivt for medlemmene å delta som frivillig i idretten.

Generalsekretær Karen Kvalevåg er glad for å kunne presentere Aagaard som ny kommunikasjonsansvarlig i NIF.

– NIF har ansvaret for omfattende oppgaver hvor kommunikasjonsarbeidet blir viktig for å lykkes.  Kursen som er satt fremover vil kreve god kommunikasjon fra NIF mot ulike deler av organisasjonen, samt ekstern god dialog med politikere og øvrige samfunnsaktører. Vi føler oss trygge på at vi har funnet riktig person til denne viktige, spennende og utfordrende stillingen, sier Kvalevåg.

Aagaard er opprinnelig fra Geilo. Nå er han bosatt på Nesodden og er medlem av Nesodden Idrettsforening. Aagaard er Cand. Polit fra Universitet i Oslo. De siste syv årene har Aagaard vært seniorrådgiver og medeier i kommunikasjonsbyrået Nucleus AS. Han har jobbet bredt med strategisk og operativt kommunikasjonsarbeid for kunder i både offentlig og privat sektor. 

For mer informasjon kontakt leder for virksomhetsområdet organisasjon og kommunikasjon, Rune Midthaug på rune.midthaug@idrettsforbundet.no eller mobil 900 10 009.

Bilder

Om Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund
Norges idrettsforbund
Sognsveien 73
0854 OSLO

21 02 90 00https://www.idrettsforbundet.no

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse. NIFs visjon er idrettsglede for alle.

Følg saker fra Norges idrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges idrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges idrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom