Eniro

Finalistene klare i Norges beste firmanavn 2017

Del

Folket har talt og stemt frem 10 finalister i kåringen av Norges beste firmanavn 2017. “Lugumstugu”, “Bare rør” og “Hair e vi” er tre av finalistene som kan stikke av med tittelen.

For fjerde år på rad kårer Gule Sider nå Norges beste firmanavn. Blant over 300 nominerte firmanavn og 20 delfinalister har folket nå stemt frem sine favoritter til kåringen. Det har vært rekordstor interesse for årets kåring med over 13 000stemmer på www.bestefirmanavn.no, noe som er en dobling fra fjoråret. Nå skal juryen kåre en vinner blant de 10 finalistene som har blitt stemt frem av det norske folk.

Bakgrunnen for kåringen er å løfte frem små- og mellomstore bedrifter og lokalt næringsliv rundt i landet.

- Det er kjempegøy å se det store lokale engasjementet i denne kåringen, sier Renate Morken, kommunikasjonssjef for Gule Sider. - Vi ser masse kreative firmanavn blant mindre bedrifter over hele landet, og entusiasme blant befolkningen om å løfte frem sitt lokale næringsliv.

Et godt firmanavn er god markedsføring
Juryformann i kåringen er Merethe Nyvold Johannessen i det nordiske kreative byrået Patchwork.

- Vi er på leting etter et kreativt firmanavn som forteller noe hva bedriften leverer, og som samtidig gir positive assosiasjoner eller har en ekstra "snert" som gjør at det er et firmanavn man lett husker. På den måten vil firmanavnet fungere som god markedsføring for den bedriften det representerer, sier hun. - Vi har fått inn så mange gode bidrag og har nå en tøff jobb foran oss med å velge vinneren blant de ti finalistene.

Dette er de 10 finalistene i kåringen av Norges beste firmanavn 2017:

Kåre på kaia Café - Sjøvegan, Troms

Tana Musikk & Maskin Dansemusikk og gravearbeid - Tana, Finnmark

Hair e vi Frisør - Florø, Sogn og Fjordane

Lugumstugu Blomster/Interiør/Klær - Vågå, Oppland

Smør og kjærlighet Café - Vardø, Finnmark

Bare rør AS Rørlegger - Skien, Telemark

Veldig sulten Catering - Kråkerøy, Østfold

Han med traktoren AS Gravearbeid/Brøyting/Transport - Kristiansand, Aust-Agder

Sans & Samling Café/Kunstgalleri - Leknes, Nordland

Siste stikk Tattoo og piercing - Kristiansund, Møre og Romsdal

For mer informasjon, kontakt:

Renate Morken, kommunikasjonssjef Eniro/Gule Sider

Mob 476 03 968 / renate.morken@eniro.com

Merethe Nyvold Johannessen, CEO Patchwork

Mob 926 28 013 / merethe@patchworkgroup.com

Bilder

Om Eniro

Eniro
Eniro
Langkaia 1
0150 Oslo

http://www.enirogroup.com

Eniro er den lokale guiden og den naturlige digitale markedsføringspartneren for bedrifter i Norden. Med den beste lokale kunnskapen og en digital produktportefølje inspirerer Eniro til lokale oppdagelser og får lokalsamfunn til å blomstre. Eniros data er tilgjengelig på Internett og mobile tjenester, og som nummeropplysningstjenester på telefon og sms. I Norge står Eniro bak søketjenestene Gule Sider og Proff.

Konsernet har rundt 1500 ansatte, og opererer i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Polen. Selskapet er notert på Nasdaq Stockholm [ENRO] og har sitt hovedkontor i Stockholm. Mer om Eniro på enirogroup.com.

Følg saker fra Eniro

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Eniro på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Eniro