KLP

Fikk fagpris for god eiendomsforvaltning

Del

Torsdag ble åtte kommuner tildelt Fagprisen for god offentlig bygg- og eiendomsforvaltning. Alle har satset offensivt på å ta godt vare på kommunebyggene.

Vinnerkommunene har gjort en kjempeinnsats for å oppfylle kriteriene. De har jobbet svært seriøst for å få systematikk inn i arbeidet med å ta vare på eiendom, sa styreleder Jan-Egil Clausen fra Norsk Kommunalteknisk forening under utdelingen i KLP-Huset i Oslo.

For å gjøre seg fortjent til Fagprisen må kommunen kunne vise til et overordnet politisk vedtak med mål og strategi for eiendomsforvaltningen. Kommunen må også ha tatt en grundig vurdering av byggenes tilstand, og bruke systemet IK-Bygg aktivt.

Kommunene som mottok Fagprisen i år var Aurskog-Høland, Gjesdal, Karmøy, Skedsmo, Stokke, Tysvær, Ullensaker og Østre Toten.

- Erfaringen viser at når kommuner jobber systematisk med å ta vare på eiendommer, inntreffer det langt færre skader, og skadeomfanget blir mye mindre når noe skjer. Dette gjør at kommunen sparer store kostnader, sier fagsjef Geir Grønsholt i KLP Skadeforsikring.

Prisene ble delt ut under årets IK-bygg-konferanse i Oslo. Den arrangeres av Norsk Kommunalteknisk Forening, og har byggdrift og eiendomsforvaltning som tema.

Initiativtakere til Fagprisen er Direktoratet for byggkvalitet, Norsk Kommunalteknisk forening og KLP Skadeforsikring AS.

For mer informasjon, kontakt:
Geir Grønsholt, fagsjef i KLP Skadeforsikring AS
E-post: geir.gronsholt@klp.no
Tlf.: 901 04 461

Nøkkelord

Bilder

Last ned bilde
Fagsjef Geir Grønsholt, KLP Skadeforsikring
Fagsjef Geir Grønsholt, KLP Skadeforsikring
Last ned bilde

Om KLP

KLP
KLP
Postboks 400 Sentrum
0103 Oslo

55 54 85 00http://www.klp.no

KLP er Norges største pensjonsselskap. Cirka 900.000 yrkesaktive og pensjonister har pensjonen sin i KLP. Selskapet eies av kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og bedrifter som gir sine ansatte offentlig tjenestepensjon. I KLP er det å tenke samfunn, miljø og ansvarlige investeringer en del av den daglige driften.

Følg saker fra KLP

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KLP på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra KLP

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom