TUI Norge

Ferieluksus til lavpris: Her får du mest luksus og sol for feriepengene i sommer

Del

Nå er det ikke lenge til både feriepenger og skattepenger ruller inn på kontoen, dette er også høytid for nordmenns kjøp av ferier. Tall fra Star Tour viser en dramatisk økning i aktivitet og kjøp i tiden rundt disse utbetalingene, og i år er det ferieluksus som står øverst på handlelisten.

Atlantica Miramare Beach SSSS+ Fra 3678,-
Atlantica Miramare Beach SSSS+ Fra 3678,-

- Vi Nordmenn elsker å skjemme oss bort, vi vil ha det fint hjemme, på hytta og selvfølgelig også når vi skal på ferie. For bare noen år siden var det utenkelig å bestille private suiter, 24h roomservice eller privat bassengtilgang, men ikke nå lenger. Popularitet og etterspørsel har gjort at dette er billigere og mer tilgjengelig enn noen gang, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i Star Tour.

Våre beste tips for å få mest ut av feriepengene:

  1. Vær så fleksibel som mulig – Hvis du kan reise utenom fellesferien, så er sjansene gode for at du får mer for pengene.
  2. Utvid horisonten – Ikke lås deg til ett bestemt feriested, oddsen er høy for at andre gjør det samme og prisene går følgelig opp. Utforsk nye og mindre kjente destinasjoner, der finnes det ofte mye spennende og gode tilbud.
  3. Sjekk valutakurser – For å få mest ut av hver krone kan det være lurt å reise til «billige» land. Eksempelvis er både Bulgaria og Tyrkia land der du får mye for pengene i sommer.

Juni

Bulgaria

Blue Star Majestic Beach SSSS+   

Fra 2378,-                 

Avreise 13/6 fra Oslo

Kypros

Atlantica Miramare Beach SSSS+  

Fra 3678,-                

Avreise 17/6 fra Bergen

Menorca

Blue Star Club Menorca SSSS  

Fra 2378,-                  

Avreise 12/6 fra Oslo

August

Kreta

Blue Star Caldera Village SSSS

Fra 2878,-                 

Avreise 26/8 fra Stavanger                    

Tyrkia

Familly Life Side SSSS   

Fra 3478,-                  

Avreise 20/8 fra Oslo

Zakynthos

Park Hotel SSSS   

Fra 2998,-                  

Avreise 24/8 fra Oslo

Bilder: http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=0006268

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Atlantica Miramare Beach SSSS+ Fra 3678,-
Atlantica Miramare Beach SSSS+ Fra 3678,-
Last ned bilde

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Professor Kohtsvei 108
1368 Stabekk

08100http://www.tui.no

TUI Nordic/ Star Tour er med en markedsandel på 20 prosent den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. Konsernet ble etablert i 1961 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Thailand og Tyrkia. TUI Nordic/ Star Tour består av reisearrangørene Star Tour, TEMA, Nazar og WonderCruises, Fritidsresor i Sverige, Star Tour i Norge og Danmark, Finnmatkat i Finland og flyselskapet TUIfly Nordic. Konsernet har siden 2000 vært en del av konsernet TUI Group, verdens ledende turistkonsern med virksomhet i mer enn 180 destinasjoner verden over. Konsernet har base i Tyskland og TUI Group er børsnotert på både FTSE 100 indeksen og tyske MDax. I 2013/14 noterte TUI Group en omsetning på €18.7mrd og et resultat på €869m. Gruppen har ca. 77.000 ansatte i 130 land og tilbyr ca 30 millioner kunder heldekkende service fra booking til hjemkomst. TUI sin virksomhet dekker hele verdikjeden, hvilket inkluderer ledende reisearrangører, 1.800 reisebyråer i Europa, seks flyselskap med mer enn 130 kort- og langdistansefly, mer enn 300 egne hoteller deriblant RIU og Robinson. Med cruise skip som MS Europa og luksusskipet MS Europa 2, TUI Cruises «Mein Schiff- flåten og fartøy under varemerket Thomson Cruises i Storbritannia, er TUI et velposisjonert konsern innen det sterkt voksende cruisemarkedet. Globalt ansvar for bærekraftig økonomi, økologi og sosialt ansvar er grunnleggende i vår forretningsvirksomhet. Som eneste turistkonsern i verden er TUI. medlem av FNs Global Compact. Konsernet er også listet på den velrenommerte Dow Jones Sustainability Indices (DJSI).

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom