Ving Norge

Ferie for etternølere

Del

Har du ikke bestilt sommerferien enda? Det er fortsatt håp for å finne en plass i solen!

Mange nordmenn ønsker å sikre seg en uke eller to i sola denne sommeren. Her fra Mallorca.
Mange nordmenn ønsker å sikre seg en uke eller to i sola denne sommeren. Her fra Mallorca.

– Reisene våre begynner å fylle seg opp, men det er fortsatt muligheter til å sikre seg en sommerferie i Syden, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

I fjor sendte Norges største reisearrangør over 400 000 nordmenn på utenlandsferie, og etterspørselen etter varme ferier har ikke vært mindre i år.

– Vi har økt kapasiteten på flere destinasjoner, blant annet til Tyrkia, hvor etterspørselen har steget mye.

Sikrer seg favorittene tidlig
Nordmenn er ivrige når det kommer til feriebestilling. Det merker reisearrangørene godt da svært mange sommerferier blir bestilt lang tid i forveien. Flere av Vings hotell ble fylt opp allerede tidlig i vinter.

– Det er spesielt våre egne konsepthotell som blir utsolgt tidlig. Mange av kundene våre ønsker seg tilbake til sine favoritter og bestiller med én gang vi legger ut disse hotellene for salg, forteller informasjonssjefen.

Hennes tips er å være tidlig ute med feriebestillingen om du må reise i skoleferien.

– Kan du reise i juni eller senere i august, er det mer å velge mellom og prisene er litt rimeligere, sier hun

Bør bestille nå
Men det er fortsatt muligheter for de som ikke har planlagt ferien enda, og som ønsker å sikre seg litt sol i sommer.

– Vi har ledig kapasitet både til Tyrkia, Hellas, Spania, Kroatia og Bulgaria, og foreløpig finnes det noe for alle smaker og lommebøker. Men man må nok være rask om man vil ha litt å velge mellom, avslutter Røhr-Staff.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Mange nordmenn ønsker å sikre seg en uke eller to i sola denne sommeren. Her fra Mallorca.
Mange nordmenn ønsker å sikre seg en uke eller to i sola denne sommeren. Her fra Mallorca.
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Ving først med å klimakompensere alle flyreiser  16.4.2019 09:33:16 CESTPressemelding

Vinggruppen i Norden er de første blant de største reisearrangørene til å klimakompensere for utslippene fra samtlige flyreiser. Fra og med 29. april klimakompenserer de for 1,5 millioner gjesters flyreiser. Kompenseringen gjelder både når gjestene reiser med Vings eget flyselskap, Thomas Cook Airlines Scandinavia, og med andre flyselskap gjennom Ving. Parallelt fortsetter arbeidet med å minske klimapåvirkningen i hele selskapet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom