Felleskjøpet Agri

Felleskjøpet inntar hovedstaden

Del

Bøndene gjør for alvor sitt inntog i byen, nærmere bestemt på Stovner i Oslo. Torsdag 29. september klokken 12.00 åpner Felleskjøpet dørene til en splitter ny butikk på Stovner Senter med en spisset satsing på fôr og utstyr til kjæledyr.

De ansatte begynner å bli klare for åpning. Butikksjef Synnøve Enger helt til høyre
De ansatte begynner å bli klare for åpning. Butikksjef Synnøve Enger helt til høyre

I 2014 startet Felleskjøpet etableringen av kjøpesenterbutikker under konseptet Felleskjøpet Fôr & Fritid. I dag finnes det syv slike butikker med lokasjoner i blant annet Bergen, Hamar og Tønsberg. Nå åpner den åttende.

– For mange er Felleskjøpet bondens butikk. Det stemmer, men vi er også for vanlige folk som har kjæledyr, balkong, hus og hage og trenger skreddersydde produkter og råd. Med våre senterbutikker ønsker vi å overføre det bonden kan til forbrukere, og på Stovner vil vi se en mer spisset satsing på kjæledyr, sier Eivind Torkildsen, direktør detaljhandel i Felleskjøpet.

Norsk fôr for norske kjæledyr

Fôr og utstyr til hund, katt og kanin er det største satsningsområdet i senterbutikkene. I dette segmentet har Felleskjøpet en sterk posisjon med blant annet egenprodusert norsk fôr med høy andel norske råvarer. I tillegg er den norske forbruker kvalitetsbevisst når det kommer til utsyr til kjæledyrene sine.

– Norske forbrukere og kjæledyr krever kvalitet. Med en sterk merkevare, god markedsposisjon og stor tillit hos kundene skal vi møte disse kravene. Vi kjenner markedet og norske kjæledyr godt, noe vi ser på som et stort fortrinn i konkurransen med utenlandske aktører, sier Torkildsen.

Etablerer på bakgrunn av behov

Åpningen av Felleskjøpet Fôr & Fritid på Stovner er basert på flere faktorer. Groruddalen som område har alt fra blokk- og villabebyggelse, og ligger tett på marka med et rikt utvalg turmuligheter. Området huser i tillegg et rikt utvalg kjæledyr, fra typisk «innekatt» og kanin, til jakthunder.

– Vi har gjort en rekke undersøkelser i området og konkluderte med at Groruddalen trenger et dedikert og godt tilbud av fôr og utstyr til norske kjæledyr. Nå gjenstår det å se om vår konklusjon stemmer, og vi håper mange legger turen innom butikken de første dagene for å se og oppleve vårt tilbud, sier Torkildsen.

Butikken åpner torsdag 29. september, kl. 12.00. De som kommer før kl. 14.00 er med i trekningen av gaver med verdi fra kr. 600,- til 2490,-. I tillegg blir det timetilbud og dagskupp denne torsdagen, samt tredagerstilbud gjennom helgen.

Nøkkelord

Kontakter

Eivind Torkildsen, direktør detaljhandel i Felleskjøpet Agri
Tlf.: 952 41 483
E-post: eivind.torkildsen@felleskjopet.no

Bilder

De ansatte begynner å bli klare for åpning. Butikksjef Synnøve Enger helt til høyre
De ansatte begynner å bli klare for åpning. Butikksjef Synnøve Enger helt til høyre
Last ned bilde

Om Felleskjøpet Agri

Felleskjøpet Agri
Felleskjøpet Agri
Depotgata 22
2000 Lillestrøm

72505050https://www.felleskjopet.no

Felleskjøpet har en omsetning på 15,5 milliarder og 3150 ansatte, og er den viktigste leverandøren av driftsmidler og teknologi til norsk landbruk. Felleskjøpets virksomhet omfatter også til sammen 210 butikker i Norge og i Sverige, eiendomsdrift, brød og bakevarer, utstyr til park og anlegg samt fôr og utstyr til kjæledyr. Felleskjøpet er et samvirke eid av 44 000 bønder. Felleskjøpet er markedsregulator for korn, og innkjøps- og salgssamvirke for medlemmene. Felleskjøpets hovedmål er å bidra til å styrke medlemmenes økonomi på kort og lang sikt.

Følg saker fra Felleskjøpet Agri

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Felleskjøpet Agri på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Felleskjøpet Agri

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom