Fatstone TV

Fatstone TV inngår samarbeider med Norges Cykleforbund

Del

I 2017 kommer du til å få se enda mer Norsk sykling på Fatstone TV. Vi vil bli kjent med spennende utøvere og sende live fra flere konkurranser i sporter som Trail, BMX, Sykkelcross og mye mye mer!

Fatstone TV er veldig glade for å ha inngått samarbeid med Norges Cykleforbund der vi sammen skal fremme spennende grener og utøvere innen sykkelsporten! 

Fatstone TV har ambisjoner om å være TV kanalen i Norge som er med på å bygge opp spennende sporter og vise lidenskapelige utøvere. I samarbeid med NCF ønsker vi å sende direkte fra konkurranser og NM rundt om i landet og bidra til at sykkelentusiaster rundt om i landet kan få med seg landets beste i grener som trail, BMX, rundbane, terreng, utfor gjennom TV ruta. 

- Vi håper og tror denne avtalen vil gi økt oppmerksomhet rundt sykkelsporten, spesielt rundt våre mindre og litt mer ukjente grener. Vi gleder oss til å samarbeide med Fatstone TV i tiden fremover, sier arrangementsansvarlig Per Erik R. Mæhlum i Norges Cykleforbund.

Kontakter

Bilder

Om Fatstone TV

Fatstone TV
Fatstone TV
Konows Gate 5
0192 Oslo

http://www.fatstone.tv

Fatstone TV er en landsdekkende TV kanal som nå er tilgjengelig i alle norske Tvhusholdninger og kanalen er i grunnpakken hos alle leverandørene. Endelig en norsk TV kanal som tilbyr annerledes underholdning for de som liker utendørsopplevelser og spennende action og nisjesporter som skating, surfing, freeski, offroad-sykling, MMA, fjellklatring og snowboard. Her kan du finne en liten video om oss. 

Fatstone TV finner du her:

Canal Digital Satelitt  (22)

Canal Digital (38)

Telenor Fiber (44)

Altibox (46)

RiksTV (46)

Get (80)

Følg saker fra Fatstone TV

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fatstone TV på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fatstone TV

FATSTONE TV KANAL kom på pallen i internasjonal prestisjetung konkurranse1.12.2017 11:46Pressemelding

Det ble pallplass på den norske action sports TV kanalen Fatstone TV kanal under FICTS sin årlige sammenkomst i Milano. Fatstone TV kanal var nominert til «The Best TV Sports Channel of the World 2017» av IOC sin kultursamarbeidspartner FICTS (The International Federation of Sport Television). Under konferansen i Milano vant Fatstone TV 3 plassen, kun slått av den Russiske TV kanalen Match TV på 1 plass og den Japanske TV kanalen NHK World TV på 2 plass.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom