Fatstone TV

Fatbloggers fra hele landet på Fatstone TV!

Del

Tøffe utøvere fra hele landet gir oss et innblikk i deres hverdag og lidenskap! Følg med på Fatbloggers, premiere torsdag 6. april klokken 20.00.

Lidenskap, lidenskap og enda mer lidenskap! I et rått og ærlig format håper vi at denne positive gjengen vil inspirere og underholde. I denne actionfylte vlogserien møter vi ulike mennesker på helt ulike nivåer i ulike sporter, men som alle har dyp lidenskap for det de holder på med! 

Hedda Romberg fra Fredrikstad har svart belte i taekwondo og windsurfer, men det hun holder mest på med er frikjøring! 

Oda Johanne Stokstad Brødholt fra Oslo tar oss på sine reiser verden rundt på jakt etter vind! 

Kenneth Formo tar oss med til Tretten og gir oss et unikt innblikk i hva som foregår under panseret til en drifter! Det blir full fart og bilmekking!

Kaja Holm Toreg og Endre Engebretsen pakket sammen sakene og flyttet til Bø i Telemark for å få kortere vei til eventyr og natur. 

Bodøværingen Bendik Thommesen tar oss med på luftige svev i fallskjerm og på ski! 

Helge Kvam Karbø og Kristian Grongstad er stipendiater ved Voss folkehøyskole vil ta oss med på fallskjermhopping, paragliding, skikjøring, vindtunnel og mye mye mer! 

Miriam Rasmussen gjorde store (og små) endringer i livet sitt for 6 år siden og nå reiser hun verden rundt og lærer seg ferdigheter i ting hun synes ser kult ut! 

John Harald Foss Fjeldbu er blant annet landslagstrener i sandbryting og skal gi oss et innblikk i ulike brytestiler!  

Nøkkelord

Bilder

Om Fatstone TV

Fatstone TV
Fatstone TV
Konows Gate 5
0192 Oslo

http://www.fatstone.tv

Fatstone TV er Norges actionsportskanal. Endelig en norsk TV kanal som tilbyr annerledes underholdning for de som liker utendørsopplevelser og spennende action og nisjesporter som skating, surfing, freeski, offroad-sykling, MMA, fjellklatring og snowboard.

Fatstone TV finner du her:

Canal Digital Satelitt  (22)

Canal Digital (38)

Telenor Fiber (44)

Altibox (46)

RiksTV (46)

Get (80)

Følg saker fra Fatstone TV

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fatstone TV på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fatstone TV

FATSTONE TV KANAL kom på pallen i internasjonal prestisjetung konkurranse1.12.2017 11:46Pressemelding

Det ble pallplass på den norske action sports TV kanalen Fatstone TV kanal under FICTS sin årlige sammenkomst i Milano. Fatstone TV kanal var nominert til «The Best TV Sports Channel of the World 2017» av IOC sin kultursamarbeidspartner FICTS (The International Federation of Sport Television). Under konferansen i Milano vant Fatstone TV 3 plassen, kun slått av den Russiske TV kanalen Match TV på 1 plass og den Japanske TV kanalen NHK World TV på 2 plass.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom