Norsk Folkehjelp

Falske hjertestartselgere

Del

Norsk Folkehjelp har i desember og januar fått henvendelser fra personer som har opplevd å få falske selgere på døren i Stange (Hedmark fylke) og Aurskog – Høland (Akershus fylke).

Personene har oppgitt at de har vært fra Norsk Folkehjelp og at de ønsker å selge eller å leie ut hjertestarter. Den ene personen har hatt på seg en jakke med logoen til Norsk Folkehjelp. 

Norsk Folkehjelp har ingen personer som selger kurs eller hjertestarter via dørsalg. Det er ønskelig at personer som har opplevd noe lignende tar kontakt enten med Norsk Folkehjelp eller det lokale politiet. Gjerne med beskrivelse av personene, registreringsnummer og lignende.

Kontakt i Norsk Folkehjelp er Jonas Vikran Hagen tlf. 95265727 eller mail jonasv@npaid.org

Kontakter

Om Norsk Folkehjelp

Norsk Folkehjelp
Norsk Folkehjelp
Stortorget 10
0155 Oslo

22 03 77 00http://www.folkehjelp.no

Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. Vi er en medlemsorganisasjon, og våre strategiske områder er rettferdig fordeling av makt og ressurser og vern om liv og helse. Vi jobber innenfor hovedområdene internasjonalt utviklingssamarbeid, humanitær nedrustning, redningstjeneste og flyktning og integrering. Norsk Folkehjelp har 2200 ansatte i 40 land. 

Følg saker fra Norsk Folkehjelp

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Folkehjelp på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norsk Folkehjelp

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom