Fagforbundet

Fagforbundet – stadig større og sterkere

Del

Fagforbundet har nådd en ny milepæl og har passert 350 000 medlemmer. Vi er landets største arbeidstakerorganisasjon. Vi vokser - i en tid da fagbevegelsen mister medlemmer i resten av verden.

Leder i Fagforbundet Mette Nord er bevisst hvilken samfunnsmakt og styrke som ligger i å ha så mange medlemmer i ryggen. Dette er en styrke som må forvaltes med omtanke.

-     Fagforbundet skal kjennetegnes av verdiene våre, omtanke, solidaritet og samhold, sier en stolt forbundsleder. Hun fortsetter; - At vi er mange, og stadig vokser, er med på å sikre gjennomslag for medlemmenes krav i tariff- og arbeidslivsspørsmål. 

Og vokst har Fagforbundet gjort hvert år siden vi ble etablert i 2003 (Norsk Kommuneforbund og Norsk helse- og sosialforbund slo seg sammen). Fagforbundet organiserer i dag arbeidstakere i kommunale, statlige, private og offentlige virksomheter og i sykehusene.

Med lokale fagforeninger i alle landets kommuner, og nesten 17 000 tillitsvalgte, står vi klare til å hjelpe våre 350 000 medlemmer på arbeidsplassene deres.

Flere og flere opplever at arbeidslivet blir tøffere og at arbeidsplassen blir utrygg. Når dagens regjering i tillegg har endret arbeidsmiljøloven til fordel for arbeidsgiverne og med et svakere stillingsvern, er det mange velger å organisere seg i Fagforbundet.  

Nøkkelord

Lenker

Om Fagforbundet

Fagforbundet
Fagforbundet
Keysersgate 15
0165 Oslo

23 06 40 00http://www.fagforbundet.no/

Fagforbundet er LOs største forbund, med over 360 000 medlemmer. Vår hovedoppgave er å sikre medlemmene gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår. Som landets største arbeidstakerorganisasjon har vi også tyngde og politisk gjennomslagskraft til å styrke og videreutvikle velferdsstaten

Følg saker fra Fagforbundet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fagforbundet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fagforbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom