Fagforbundet

Fagforbundet inviterer til presseseminar om tariffoppgjøret tirsdag 10. april

Del

Det er omlag en halv million ansatte i kommunene, og snart starter lønnsoppgjøret for dem. Vil du vite mer om KS-oppgjøret? Bli med på presseseminaret tirsdag 10. april klokka 10.30 i Fagforbundets lokaler i Keysers gate 15.

Oppstart i lønnsoppgjøret for de ansatte i kommunene er den 11. april. Før partene overleverer sine første krav, inviterer vi til et lite pressemøte med Fagforbundets leder Mette Nord og andre i forhandlingsledelsen.

Velkommen til oss tirsdag 10. april klokka 10.30 i Keysers gate 15.

Program
• Mette Nord, leder i Fagforbundet og LO Kommunes forhandlingssammenslutning: Om kravene, hvorfor det er nødvendig med reallønnsøkning for alle og hvordan Fagforbundet bruker lønnsoppgjørene til å bremse forskjellsutviklingen.
• Helge Sørli, beregner, viktig tall og fakta som danner grunnlaget for kravene.
• Pål Skarsbak, daglig leder i LO Kommune og pensjonsekspert.

I kommuneoppgjøret forhandler Fagforbundet som en del av LO Kommunes forhandlingssammenslutning. De andre forbundene i LO Kommune er FO, MFO, Skolenes Landsforbund og EL&IT-forbundet. Samlet forhandler LO Kommune for om lag 200 000 arbeidstakere.

For spørsmål og mer informasjon:
Informasjonssjef Tone Zander, 90 85 50 63

Nøkkelord

Kontakter

Informasjonssjef Tone Zander, 90 85 50 63

Om Fagforbundet

Fagforbundet
Fagforbundet
Keysersgate 15
0165 Oslo

23 06 40 00http://www.fagforbundet.no/

Fagforbundet er LOs største forbund, med omlag 365 000 medlemmer. Vår hovedoppgave er å sikre medlemmene gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår. Som landets største arbeidstakerorganisasjon har vi også tyngde og politisk gjennomslagskraft til å styrke og videreutvikle velferdsstaten

Følg saker fra Fagforbundet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fagforbundet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fagforbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom