Fagforbundet

Fagforbundet gir 100 000 kroner til UNICEF og årets TV-aksjon

Del

- Fagforbundet vil gi hundre tusen kroner til årets TV-aksjon og jeg vil oppfordre alle våre fagforeninger til å gjøre det samme, sier Fagforbundets leder Mette Nord til et fullsatt landsmøte.

Foto: Jan Lillehamre
Foto: Jan Lillehamre

Mette Nord oppfordret  også Fagforbundets 18 000 tillitsvalgte til å samle inn penger gjennom å bli bøssebærer førstkommende søndag.

- I år går TV-aksjonen til en viktig sak, nemlig UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn som er ramma av krig og konflikt. Når ett av fem barn i krigs- og konfliktområder er uten skolegang, står framtida til hele nasjoner på spill. Derfor skulle det bare mangle at Fagforbundet bidrar til årets TV-aksjon, sier Mette Nord. 

UNICEF jobber målrettet for at barn ikke skal få ødelagt framtida på grunn av voksnes kriger og konflikter. Årets TV-aksjon skal gi skolegang og håp til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.

Det var Unicefs aksjonsleder, Vibeke Østby, som mottok støtten fra Fagforbundet.

Kontakter

Kjetil Vevle
Informasjonsrådgiver, Fagforbundet
Tlf: 484 08 598
kjetil.vevle@fagforbundet.no

Bilder

Foto: Jan Lillehamre
Foto: Jan Lillehamre
Last ned bilde

Om Fagforbundet

Fagforbundet
Fagforbundet
Keysersgate 15
0165 Oslo

23 06 40 00http://www.fagforbundet.no/

Fagforbundet er LOs største forbund, med omlag 365 000 medlemmer. Vår hovedoppgave er å sikre medlemmene gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår. Som landets største arbeidstakerorganisasjon har vi også tyngde og politisk gjennomslagskraft til å styrke og videreutvikle velferdsstaten

Følg saker fra Fagforbundet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fagforbundet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fagforbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom