Fafo

Fafo overtar Samfunnsøkonomisk analyse

Del

Fafo styrker sitt arbeid med økonomiske studier ved å overta Samfunnsøkonomisk analyse. Selskapet fortsetter som eget aksjeselskap eid av Forskningsstiftelsen Fafo, og ledes av Rolf Røtnes.

- Denne utvidelsen av Fafo er både viktig og gledelig. Fafo trengte å styrke økonomkompetansen, og nå får vi et godt og velrennomert økonommiljø med på laget, sier daglig leder i Fafo, Tone Fløtten.

Det er 12 samfunnsøkonomer som nå blir en del av Forskningsstiftelsen Fafo.

Fafo og Samfunnsøkonomisk analyse har et allerede etablert samarbeid, gjennom Senter for lønnsdannelse og andre prosjekter.

-Vi ser et stort potensial i å utvikle dette samarbeidet videre, understreker Tone Fløtten.

De to miljøene har i flere år vært samlokalisert i Borggata 2 B på Grønland i Oslo.

Samfunnsøkonomisk analyse ble utskilt fra Econ Pöyry (tidligere Econ) i mars 2013, og overtok i september 2015 DAMVAD Norge.

Roger Bjørnstad var inntil mars i år daglig leder og eier av selskapet. Han er nå sjeføkonom i LO.

Om Fafo

Fafo
Fafo
PB 2947 Tøyen
0608 Oslo

+47 22088600http://www.fafo.no/

Forskningsstiftelsen Fafo er et av Norges største samfunnsvitenskapelige forskningsmiljøer. Fafo ble etablert i 1982 og har til formål å utvikle kunnskap om deltakelse, levekår, demokrati, utvikling og verdiskapning. Basert på høye forskningsetiske og metodiske standarder er ønsket å bidra til samfunnsmessig fornyelse. Med et historisk utgangspunkt i norsk fagbevegelse er Fafos aktivitet basert på å levere kritisk og handlingsorientert forskning om arbeidsliv og velferdspolitikk til sentrale beslutningstakere og beslutningsprosesser.
www.fafo.no

Følg saker fra Fafo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fafo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fafo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom