Coop Norge

EXTRA inviterer til folkefest med Isac Elliot!

Del

Norges yngste dagligvarekjede EXTRA fyller 10 år i år og inviterer til folkefest i Trondheim 26. mai. Tenåringsidolet Isac Elliot vil holde en gratis konsert på arrangementet.

Popstjernen Isac Elliot kommer til Trondheim 26. mai
Popstjernen Isac Elliot kommer til Trondheim 26. mai

– Extra er dagligvarekjeden som lover et extra stort utvalg til extra lave priser, og derfor vil vi gi noe helt Extra til hele familien! sier Christian Hoel, konstituert kjededirektør i Extra.
– Siden vi er eid av kundene våre vil vi gi en skikkelig bursdagsgave til alle i hele familien. Derfor har vi invitert Isac Elliot til å holde en åpen konsert i Trondheim!

Isac Elliot er 15 år gammel og allerede superstjerne. Sist han var i Norge fylte han Oslo Spektrum. Nå tar han turen til Trondheim for å opptre for Extras kunder og medlemmer.

Fra klokken 13.00 torsdag 26. mai vil det være aktiviteter og underholdning. Flere artister og andre profilerte gjester vil også være tilstede på feiringen. Arrangementet avsluttes med at Isac Elliot holder en konsert, ca klokken 17.00. Arrangementet er åpent og gratis for alle. 
 
For mer informasjon, kontakt:
Lise Mette Kjellberg, senior kommunikasjonsrådgiver
tlf: 458 60 657 mail: lise.mette.kjellberg@coop.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Popstjernen Isac Elliot kommer til Trondheim 26. mai
Popstjernen Isac Elliot kommer til Trondheim 26. mai
Last ned bilde

Om Coop Norge

Coop Norge
Coop Norge
Østre Aker vei 264
0915 Oslo

https://www.coop.no

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1.250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs!, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked, og Matkroken. I tillegg driver Coop ca 120 byggevarehus i kjedene Obs! Bygg, Extra Bygg og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag 1,5 millioner medlemmer/medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.

Følg saker fra Coop Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coop Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coop Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom