EVRY

EVRY sentral i utviklingen av Microsoft Azure Stack

Del

Microsofts nye private skyplattform, Azure Stack, ble lansert på selskapets partnerkonferanse Inspire denne uken. EVRY har vært sentral i utviklingen av plattformen, og vil være et av de første selskapene i verden som er klar med løsningen.

Microsoft har i mange år vært en av EVRYs viktigste strategiske partnere. Sammen med 10 andre selskaper i verden har EVRY de siste to årene vært toneangivende i Microsofts Azure Stack Early Adopter Program. Gjennom arbeidet har EVRY bygd unik kompetanse, som kunder i det nordiske markedet nå får tilgang til.

Som sentral deltaker i Microsofts utviklingsprogram har EVRY testet og gitt viktige råd, blant annet for å sikre at plattformen er godt tilpasset nordiske forhold. Som en del av programmet har EVRY samarbeidet tett med lederne i Azure Stack-programmet, delt idéer og videreutviklet samarbeidet mellom Microsoft og EVRY. Utviklingsmiljøet i Microsoft har samtidig jobbet sammen med EVRY, for at Azure Stack skal fungere optimalt i EVRYs driftsmiljøer.

«Microsoft tar nå neste steg i utviklingen av skytjenester med lanseringen av Azure Stack og EVRY står parat til å hjelpe våre nordiske kunder. Vi kommer til å være blant de første i verden som kan tilby en hybrid skyløsning basert på Microsoft teknologi. Med sømløs hybrid integrasjon mellom Azure og Azure Stack, vil våre kunder oppleve global skalerbarhet, samtidig som datakraft og dataene lagres lokalt», sier Tuomo Louhivuori, konserndirektør for EVRY Cloud Services.

Komplett skytilbud

Microsoft Azure Stack er et komplett skytilbud bygget på samme teknologi som Azure, og gir en rekke av de samme mulighetene. Siden grensesnittene er de samme mot tjenesten får man en enhetlig administrasjon på tvers av hybride løsninger. Dette gjør at EVRY kan levere den samme kjente funksjonaliteten sammen med egne tjenester, som kundeservice, applikasjonsforvaltning, overvåkningstjenester, backup, gjenopprettingstjenester og sikkerhet. Maskinvare og plattform som administreres og vedlikeholdes ved EVRYs datasentre i Norge og Sverige.

«Helt siden Azure Stack kom ut i den første betaversjonen for nesten to år siden har vi testet og planlagt distribusjon i våre datasentre i Norge og Sverige. Vi ser på Azure Stack som et veldig godt supplement til våre andre skyløsninger, da vi i tillegg til egne tjenester kan tilby mange funksjoner og plattformtjenester fra Microsoft», sier Louhivuori.

Med Azure Stack får man en standardisert skyløsning med dataene i det samme landet man opererer. Man får bedre kontroll på hvem som administrerer dataene, økt ytelse, betaling for faktisk bruk, og enkel opp- og nedskalering. At Azure Stack er under konstant utvikling med automatisk tilgang til ny funksjonalitet, og at man ikke har behov for noen investeringer, er også viktige fordeler.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om EVRY

EVRY
EVRY
Snarøyveien 30 A
1360 Fornebu

+47 23 14 50 00http://www.evry.no

EVRY er et ledende nordisk IT-tjeneste og programvareselskap med mer enn 10 000 kunder i privat og offentlig sektor. Over fem millioner mennesker i Norden bruker daglig løsninger levert av EVRY. Gjennom en sterk lokal tilstedeværelse med dyp teknologisk og forretningsmessig innsikt er EVRY en pådriver i kundenes innovasjon og fornyelse. EVRY hadde i 2016 en omsetning på NOK 12,2 milliarder og 8 500 ansatte i 9 land. Hovedkontoret ligger på Fornebu utenfor Oslo og selskapets aksjer er notert på Oslo Børs. www.evry.com.

Følg saker fra EVRY

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra EVRY på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra EVRY

EVRY øker pasientsikkerheten med leveranse av kurveløsning for halve Norges befolkning7.5.2018 08:00Pressemelding

EVRY inngår ny avtale med Helse Sør-Øst om leveranse av elektronisk kurve, MetaVision Suite fra iMDsoft, som implementeres av EVRY. Avtalen har en verdi på 338 millioner kroner med en varighet på 5 år. Den kliniske IT løsningen vil kunne erstatte mange papirbaserte arbeidsprosesser. Dette øker pasientsikkerheten, åpner for nye arbeidsformer og bedre service til pasientene.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom