EVRY

EVRY lanserer finansielt dashboard og styrker tjenester til bankenes bedriftskunder

Del

(Oslo, 10. april 2019) EVRY har inngått partnerskap med CoCoNet for å videreutvikle tjenestetilbudet til forretningsbanker. EVRY vil, ved å integrere CoCoNets finansielle dashboards i sine tjenester, gi bankenes bedriftskunder bedre oversikt og styring av finansiell informasjon.

Fra venstre: Wiljar Nesse, EVP Financial Services i EVRY,  og Oliver Olmesdahl, CEO i CoCoNet
Fra venstre: Wiljar Nesse, EVP Financial Services i EVRY, og Oliver Olmesdahl, CEO i CoCoNet

Med økende tilgang til økonomiske data, blir det stadig viktigere for bedrifter å kunne visualisere kompliserte sammenhenger og komplekse data på en brukervennlig måte. Løsningen med "smarte dashboard" som EVRY og CoCoNet nå vil tilby bedriftsbanker i det nordiske markedet, vil gi større selskaper en tydelig oversikt over all relevant finansiell informasjon. Slik visualisering av viktige økonomiske data legger et godt grunnlag for enkle og intuitive arbeidsflyter og for å forbedre sporing, analyse og planlegging.

CoCoNet har vokst kontinuerlig siden 1984 og har bygget tillit og langsiktige relasjoner med mange ledende banker i det europeiske og globale markedet. Deres løsninger er internasjonalt sertifisert og brukes av bedriftskunder hos anerkjente banker.

"CoCoNets finansielle dashboard er en brukervennlig løsning som ytterligere forbedrer vårt tilbud til bedriftsbanker med mer verdifulle løsninger. Vår ambisjon er å bygge videre på vår brede erfaring fra den nordiske banksektoren, og å kombinere den med CoCoNets velprøvde dashboard-løsning. Med denne tjenesten kan vi tilby nordiske banker et bredere spekter av bedriftsløsninger til deres eksisterende kunder, og hjelpe dem med å tiltrekke seg nye kunder, sier Wiljar Nesse, konserndirektør Financial Services i EVRY.

"Vi er veldig glade for å ha inngått dette partnerskapet med EVRY, som er en av de ledende leverandørene av IT-tjenester i Norden. Sammen gir vi bankene mulighet til å gi en bedre kundeopplevelse og økt verdi til sine bedriftskunder. Gjennom vår felles løsning drar bankene fordel av EVRYs og CoCoNets samlede kompetanse og kapasitet innen bedriftsbank og brukeropplevelse. Vårt mål er å jobbe sammen for å tilby neste generasjon digitale banktjenester til nordiske banker, sier Oliver Olmesdahl, administrerende direktør i CoCoNet. 

De finansielle dashboardene lar seg lett tilpasse etter eget ønske. Brukeren kan velge sitt eget sett av "widgets" og designe dashboardet med dra-og-slipp-funksjonalitet. Hver widget kan konfigureres til å presentere ønsket relevant og nyttig informasjon, f.eks. ved å angi tidsrammer eller velge kontoer eller valutaer. Visualisering av økonomiske data i et enkelt og intuitivt dashbord kan hjelpe store bedrifter til å identifisere trender og mønstre som støtte til beslutninger og bidra til forbedringer i organisasjonen.Om CoCoNet
CoCoNet-konsernet leverer anerkjente digitale banktjenester til bedriftsbanker for å drive innovasjon og næringsvekst. Banker som Citi, HSBC, ING, JPMorgan, KBC, UniCredit bruker CoCoNets løsninger. Porteføljen inkluderer smidige bankportaler, digitale bankapplikasjoner, hubs for bankkommunikasjon og PSD2-løsninger. Produktene er fleksible og funksjonsrike. De gir en fullverdig og interaktiv kundeopplevelse. CoCoNet-konsernet, med hovedkvarter i Erkrath (Tyskland) og med datterselskaper i Paris (Frankrike), Warszawa (Polen) og Bucuresti (Romania), har over 200 ansatte.

Nøkkelord

Kontakter

Viola Hellström, VP Communications and Marketing, EVRY, tel: + 46 73 708 1727
Nina Gosejacob, Head of Marketing, CoCoNet, tel +49 211 24 90 2-0

Bilder

Fra venstre: Wiljar Nesse, EVP Financial Services i EVRY,  og Oliver Olmesdahl, CEO i CoCoNet
Fra venstre: Wiljar Nesse, EVP Financial Services i EVRY, og Oliver Olmesdahl, CEO i CoCoNet
Last ned bilde

Lenker

Om EVRY

EVRY
EVRY
Snarøyveien 30 A
1360 Fornebu

+47 23 14 50 00https://www.evry.no

Om EVRY

EVRY er et ledende nordisk IT-tjeneste og programvareselskap med mer enn 10 000 kunder i privat og offentlig sektor. Over fem millioner mennesker i Norden bruker daglig løsninger levert av EVRY. Gjennom en sterk lokal tilstedeværelse med dyp teknologisk og forretningsmessig innsikt er EVRY en pådriver i kundenes innovasjon og fornyelse. EVRY hadde i 2016 en omsetning på NOK 12,2 milliarder og 8 500 ansatte i 9 land. Hovedkontoret ligger på Fornebu utenfor Oslo og selskapets aksjer er notert på Oslo Børs. www.evry.com.Følg saker fra EVRY

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra EVRY på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra EVRY

Sterkt årsresultat og kontantstrøm sammen med betydelig vekst i ordrereserve8.2.2019 07:00:13 CETPressemelding

(Fornebu, 8. februar 2019): EVRY rapporterte en samlet omsetning for fjerde kvartal 2018 på NOK 3 413 millioner, tilsvarende organisk vekst på 0,4 %. For året 2018 leverte EVRY organisk vekst på 3.0%, som tilsvarer en total omsetning på NOK 12 912 millioner, sammenlignet med NOK 12 596 millioner i 2017. EBITA* for fjerde kvartal var NOK 475 millioner (13,9 %), sammenlignet med NOK 495 millioner (14,5 %) i fjerde kvartal 2017. EBITA-marginen* for året 2018 endte i tråd med guiding på 12,3 % (NOK 1 582 millioner), sammenlignet med 12,5 % (NOK 1 569 millioner) i 2017.

Handelsbanken i Finland og EVRY inngår en strategisk avtale13.12.2018 07:03:28 CETPressemelding

Handelsbanken i Finland og EVRY har inngått en avtale om leveranse av neste generasjon kjernebank- og betalingsløsninger. Avtalen har en samlet kontraktsverdi på om lag NOK 650 millioner og gjelder for en periode på åtte år (opsjon for å utvide i ytterligere to år). Dette er et viktig steg for EVRY i det finske markedet og for selskapets strategi om fortsatt vekst i Norden og internasjonalt.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom