Sony Music Norway

Eva Dahlgren til Parkteatret 26. april

31.3.2016 13:57 | Sony Music Norway

Del

Etter nesten 10 år kommer et helt nytt album fra en av Sveriges aller største – Eva Dahlgren. Nå er det også klart at hun gjør fire eksklusive Norden-konserter denne våren, og det hele starter på Parkteatret denne kvelden.

22. april er Eva Dahlgren tilbake med en etterlengtet 14. fullengder, «Jag sjunger ljuset». Albumet følges opp med fire helt spesielle kvelder i Oslo, Göteborg, Stockholm og Helsingfors. Hver konsert blir en unik klubbkveld med begrenset antall plasser, og på etterfesten vil ulike DJs og artister opptre.

– Jeg vil være ett med min nye musikk, mitt nye band og mitt publikum. Jeg vil at det skal være varmt og mørkt, att man skal kunne holde rundt hverandre, danse, gynge. Og så når jeg har sunget ferdig, når man er glad og varm, kan man gå til baren, drikke vin og danse til deilige beats. Som en fest. Som en god fredagskveld. Ett band. En bar. En DJ. Sånn vil jeg det skal være, sier Eva.

«Säg mitt namn» og «Hela världen står i blom» er tilgjengelig i digitale musikktjenester nå.

Spotify: http://spoti.fi/1SoQtdKTidal: http://bit.ly/1onWnny

evadahlgren.com
facebook.com/EvaDahlgrenOfficial

Billetter kr. 325,- + avg.
I salg via Billettservice
18 års aldersgrense

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.