Adecco Group

Europas 4. beste arbeidsplass i undersøkelsen Great Place to Work: Adecco-konsernet

Del

Adecco-konsernet har en kultur som gjenspeiler det store samfunnsansvaret vi har – og tar. I tillegg er de interne karrieremulighetene store, og ledelsen lett tilgjengelig. Dette er er trukket frem som tre gode grunner til at vi er kåret til en av Europas beste arbeidsplasser.

Konserndirektør Torben Sneve tar selfie fra scenen under Adeccodagene 2018.
Konserndirektør Torben Sneve tar selfie fra scenen under Adeccodagene 2018.
Adecco-konsernet, verdens lendende aktør innen HR og bemanning, er kåret til Europas 4. beste arbeidsplass blant multinasjonale bedrifter av Great Place to Work. Dette er tredje året på rad at konsernet kom blant topp 5 i undersøkelsen. I årets europeiske kåring har Norge sammen med ni andre land i Europa bidratt til resultatet.
 
«Denne prisen går til alle våre ansatte, fra Kristiansand i sør til Hammerfest i nord», sier Elham Binai, HR-direktør i Adecco Norge. «Vi har motiverte og talentfulle mennesker som ønsker å vokse med selskapets visjon om å skape et flott sted å jobbe for alle. Ansatte setter pris på den inkluderende lederstilen og følelsen av å være en familie», fortsetter Binai. Å være på topplisten til Great Place to Work er en strategisk prioritering for Adecco-konsernet, både i Norge og globalt.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Konserndirektør Torben Sneve tar selfie fra scenen under Adeccodagene 2018.
Konserndirektør Torben Sneve tar selfie fra scenen under Adeccodagene 2018.
Last ned bilde
HR-direktør Elham Binai
HR-direktør Elham Binai
Last ned bilde

Lenker

Om Adecco Group

Adecco Group
Adecco Group
Rosenkrantz' gate 16
0160 Oslo

23 29 00 00https://www.adecco.no

Adecco Group er et av Norges ledende selskap innen HR og bemanning. Selskapet er landsdekkende, og har over 60 års erfaring i Norge. Konsernet har over 400 ansatte, og 5000 medarbeidere ute i jobb hos kunder hver dag.

I Norge består Adecco-konsernet av seks merkevarer: Adecco, Badenoch & Clark, BHC Construction, Ingeniør Compagniet, Modis og Naviga. Vi leverer til kunder i alle bransjer, i offentlig og privat sektor.

Følg saker fra Adecco Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Adecco Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Adecco Group

3 grep som styrker ditt lederskap10.4.2018 16:21:29Pressemelding

Ønsker du å bli en bedre leder, eller har du ambisjoner om å bli leder? Noen finner nøkkelen til godt lederskap ganske kjapt, mens andre leter forgjeves. Uavhengig av hva som måtte være din lederstil, så har jeg som lederutvikler erfart at noen grep er definitivt viktigere enn andre. Disse grepene vil nok ikke løse alle dine utfordringer som leder, men de vil i det minste plassere deg i en god posisjon for å løse det som måtte komme av problemstillinger. For det er nettopp det som er problemet – ledere kommer ofte ikke i posisjon.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom