Europa League: -Små sjanser for Rosenborg

Del

Rosenborg har havnet i en av de tøffeste gruppene i Europa League. Oddsekspertene spår små sjanser til å komme seg videre fra gruppespillet.

-Det er ikke mange lag i Europa League som er bedre enn Zenit og Real Sociedad, og man må tross alt være blant de to beste i gruppa for å gå videre til sluttspillet. Våre oddssettere anslår maks 30 prosent sjanse for at Rosenborg kommer seg videre fra gruppa. Det betyr selvfølgelig ikke at det er umulig, men det ville vært en stor overraskelse, sier Unibets oddsekspert Morten Langli.

-Både Real Sociedad og Zenit er kjempesterke lag, og særlig hjemme er de beintøffe. Zenit tror jeg blir spesielt tøffe, særlig siden de har god Champions League-erfaring fra de siste årene. Vardar bør det være mulig for Rosenborg å slå, men det hjelper lite når det bare er to lag som går videre. Jeg må innrømme at jeg ikke har særlig tro på Rosenborg i Europa League i år, sier Morten Langli.

Andre norgesfavoritter har imidlertid fått en langt enklere rute videre fra sine gruppespill i Champions League – som Manchester United og Liverpool.

-Det er mange nordmenn som først og fremst ser på engelsk fotball, og  de engelske lagene fikk mye enklere grupper. Manchester City anslås ifølge våre oddseksperter til 87 prosent, Liverpool 83 prosent, Chelsea 78 prosent, og Manchester United 88 prosent sjanse til å gå videre fra gruppespillet i Champions League. Det er omtrent så nær bankers som man får det. Det eneste engelske laget som har fått det tøft i Champions League er Tottenham, som har en 56 prosent sjanse til å komme seg videre – og bare 20 prosent sjanse til å vinne gruppa, sier Morten Langli.

Uvalgt odds på Europa League og Champions League

Rosenborg:
Vinne gruppa: 9,00
Gå videre: 3,00

Manchester United:
Vinne gruppa: 1,40
Gå videre: 1,02

Chelsea:
Vinne gruppa: 2,25
Gå videre: 1,16

Liverpool:
Vinne gruppa: 1,60
Gå videre: 1,08

Manchester City: 1,55
Vinne gruppa: 1,04
Gå videre:

Tottenham:
Vinne gruppa: 4,50
Gå videre: 1,60

Pressekontakt: Steffen Løvholen, telefon 482 98980

Om Unibet

Unibet800 57 536

Følg saker fra Unibet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Unibet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Unibet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom