Compass Group

Eurest-kokk utnevnt til manager av Norges første landslag i Community Catering

Del

Compass Groups Anita Stene (31) skal lede det norske landslaget mot OL 2020 og VM 2021.

Eurest-kokk Anita Stene er klar til å lede Norges første landslag i Community Catering
Eurest-kokk Anita Stene er klar til å lede Norges første landslag i Community Catering

Anita jobber til daglig som Enhetsleder på Eurest kantine på Spikerverket i Nydalen. Landslaget ble gjort kjent under NM i kokkekunst i Trondheim torsdag.

- Vi er utrolig stolt av Anita. Hun er en rutinert kokk, god leder og skikkelig team player. Kokkene våre er dyktige, og det er spennende at cateringfaget har fått sitt eget landslag så de får den annerkjennelsen de fortjener, sier Kathinka Friis-Møller, Administrerende Direktør hos Compass Group, morselskapet til Eurest.

Foruten Anita er det en kaptein og 4 andre kokker på laget. Deltakerne er valgt etter en nøye prosess hvor over 20 kandidater i alderen 22 til 54 år er vurdert. Deltakerne må ha fagbrev som kokk eller konditor, eller som institusjonskokk og være medlem i Norske Kokkers Landsforening – NKL.

Et løft for bransjen

- Etableringen av dette kokkelandslaget Community Catering har blitt tatt svært godt imot. Dette vil utvilsomt gi kokkene i denne bransjekategorien et løft. Det blir et rutinert landslag, og gjennomsnittsalderen er nok rundt 30 år, sier Daglig Leder i NKL, Espen Wasenius.

Nå venter «studietur» for de norske landslagsdeltakerne når VM i Community Catering arrangeres i Luxembourg i slutten av november. Vi gleder oss til å følge Anita og de andre landslagsdeltakerne i tiden fremover.

Dette er deltakerne på det norske kokkelandslaget Community Catering:

Manager: Anita Stene, Compass Group/Eurest, Oslo.

Kaptein: Thomas Ekenes-Fosback, Grilstad Storkjøkken.

Inger Renathe Østmo, ISS, Oslo.

Sara Osuma Maalø, Hegstad & Blakstad, Trondheim.

Christian Mathiassen, Toma, Sandnes.

Christopher Jarodd, bRest, Oslo.

Nøkkelord

Kontakter

Kathinka Friis-MøllerManaging Director i Compass Group Nordics.

Kathinka Friis-Møller er øverste leder for Compass Group i Norden. Dette inkluderer merkenavnene Eurest, ESS, Medirest, Eurest Services og Eurest Kurs og Konferanse.

+47 950 37 842kfm@compass-group.no

Bilder

Eurest-kokk Anita Stene er klar til å lede Norges første landslag i Community Catering
Eurest-kokk Anita Stene er klar til å lede Norges første landslag i Community Catering
Last ned bilde

Om Compass Group

Compass Group
Compass Group
Drengsrudbekken 12
1383 Asker

+47 66 77 62 80http://www.compass-group.no

Compass Group er en verdensledende leverandør av måltidsrelaterte tjenester og andre supporttjenester. Selskapet har virksomhet i mer enn 50 land og rundt 600 000 ansatte på verdensbasis. I Norge drives virksomheten under merkenavnene Eurest, Eurest Services, ESS, Medirest og Eurest Konferanse & Selskap. Compass Group Norge har om lag 2000 ansatte, 2 milliarder kroner i omsetning og en landsdekkende tilstedeværelse.

Følg saker fra Compass Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Compass Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Compass Group

KuttMatsvinn2020-kampanje sparkes i gang hos NHO - Eurest og Matvett vil ha med de ansatte på å KUTTE matsvinnet28.1.2019 07:30:00 CETPressemelding

Det historiske samarbeidsprosjektet om å redusere matsvinnet med 20 prosent i norsk serveringsbransje tar stadig nye grep. Over 1850 serveringssteder har tilsluttet seg prosjektet og er i gang med å kartlegge og gjennomføre tiltak for å redusere matsvinnet sitt. Nå inviterer Eurest og Matvett til KuttMatsvinn-uke blant de ansatte i NHO-bygget på Majorstuen.