Redningsselskapet

Etablering av Sjøredningskorps i Sognefjorden, Leikanger

Del

Redningsselskapet etablerer Sjøredningskorps i Leikanger og søker frivillige.

Hjelp oss å fylle båten 

Redningsselskapet vil tirsdag 19. juni kl 1700 avholde informasjonsmøte i kommunehuset i Leikanger. I samarbeid med Leikanger kommune etablerer Redningsselskapet Sjøredningskorps i Leikanger. Redningsselskapet søker etter redningsmenn – og kvinner til den nye Redningsskøyta. Som frivillig på en redningsskøyte bidrar du til å styrke sikkerheten i Sognefjorden. Vi søker deg som har lyst til å bidra til at «ingen skal drukne». Det kreves ingen forkunnskaper så her er det bare å møte opp for å se om dette er noe for deg.

Nøkkelord

Kontakter

Endre Ytreland
Regionleder
Region Vest
mob: 99093011
e-post: endre.ytreland@redningsselskapet.no

Om Redningsselskapet

Redningsselskapet
Redningsselskapet
Drammensveien 288
0283 Oslo

06757http://www.redningsselskapet.no

Våre 1.500 redningsmenn og -kvinner bemanner 50 redningsskøyter langs hele kysten og på de to største innsjøene. Vi er som regel de første på stedet når uhellet er ute, og har som ambisjon å aldri være lenger unna deg enn en time. Vår visjon er «Ingen skal drukne». 

Følg saker fra Redningsselskapet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Redningsselskapet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Redningsselskapet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom